Lekker vroeg (micro)clubben bij Bar Stadstuin! | De Utrechtse Internet Courant Lekker vroeg (micro)clubben bij Bar Stadstuin! | De Utrechtse Internet Courant

Lekker vroeg (micro)clubben bij Bar Stadstuin!

Lekker vroeg (micro)clubben bij Bar Stadstuin!
Na een geweldige eerste editie is De Microclub op vrijdag 22 februari terug bij Bar Stadstuin. Vanaf 20.00u is het dansen geblazen op de beste funky en opzwepende house.

Na een geweldige eerste editie is De Microclub op vrijdag 22 februari terug bij Bar Stadstuin. Vanaf 20.00u is het dansen geblazen op de beste funky en opzwepende house.

Het land door

Oprichter van De Microclub, Melvin Bruhn legt uit hoe het eerste jaar van De Microclub is
verlopen: ‘Het is allemaal waanzinnig snel gegaan. Na een aantal edities in Utrecht, besloten we om ook in andere steden te kijken of het concept aan zou slaan. Het was een sprong in het diepe, maar het blijkt dat eigenlijk overal mensen openstaan voor het concept. De verschillende locaties en dj’s zijn natuurlijk wel sfeerbepalend, dus het is per stad kijken waar het publiek behoefte aan heeft, zonder teveel van ons concept af te wijken’.

Niet borrelen, maar dansen

‘We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor liefhebbers aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 23+) zich welkom voelt bij De Microclub. Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken.’

Nieuwe locatie

‘Daarnaast zijn we erg blij met de nieuwe locatie in Utrecht. Bar Stadstuin is een unieke horecagelegenheid op een mooie plek. Het nodige is gedaan om het pand tot een grootstedelijk cafe/bar/club te transformeren: warm, groen en vooral uitnodigend. Bar Stadstuin staat voor nieuwe initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer en sluit daarom perfect aan bij De Microclub.

De Microclub x De Stadstuin

  • Vrijdag 22 februari
  • 20.00u – 00.30u
  • Locatie: Bar Stadstuin, Utrecht
  • Leeftijd: 23+
  • Line-up:
    • Microclub Melodies
    • Warren Fellow

Volg het event op Facebook en koop nu je tickets.

Plekje op de gastenlijst bemachtigen? DUIC geeft er 5×2 weg! Enige wat je hoeft te doen is de vriend of vriendin waar je graag mee naar De Microclub wilt te taggen in de Facebookpost van dit bericht. En wie weet sta jij op 22 februari gratis en voor niets te clubben bij De Microclub x De Stadstuin!