Mechanical Ecstasy komt naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Mechanical Ecstasy komt naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Mechanical Ecstasy komt naar TivoliVredenburg

Mechanical Ecstasy komt naar TivoliVredenburg
Een dansvoorstelling als dance party

Een dansvoorstelling als dance party

De Dutch Dance cultuur, ontstaan in de jaren 80 en met de RoXY als creatief middelpunt, is de inspiratie voor Mechanical Ecstasy. Een voorstelling als dance party, donderdag 29 november te ervaren in de TivoliVredenburg.

Wat je kan verwachten is een overweldigende ervaring: Op een van de podia die je omringen speelt Slagwerk Den Haag de elektronische tracks live. Op de andere podia gaan elf dansers van internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni tot het uiterste. Met een taalspuwende actrice (Maartje van de Wetering) als hun gestoorde predikant. Gezamenlijk maken zij een nieuw soort high waarin feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen.

Bekijk hieronder een TV reportage van een MXTC avond, zodat je een beetje een beeld hebt van wat je kan verwachten.

Over Club Guy & Roni

Het danstheater van Club Guy & Roni herschrijft vanuit Groningen de wetten van het genre. Het gebruiken van meerdere kunstvormen – terwijl de nadruk op dans blijft – zorgt voor unieke voorstellingen. Mechanical Ecstasy is de ultieme viering van dit uitgangspunt.

Mechanical Ecstasy in TivoliVredenburg is in samenwerking met Stadsschouwburg Utrecht.

Meer informatie en tickets bestellen

Voor meer informatie en het bestellen van tickets: ga naar de website van TivoliVredenburg.

Facebook

Bekijk ook het Facebook event voor de laatste informatie