Mega privé lease voorraadactie: De Fiat 500 Sport nu tijdelijk vanaf €7,53 per dag! | De Utrechtse Internet Courant Mega privé lease voorraadactie: De Fiat 500 Sport nu tijdelijk vanaf €7,53 per dag! | De Utrechtse Internet Courant

Mega privé lease voorraadactie: De Fiat 500 Sport nu tijdelijk vanaf €7,53 per dag!

Mega privé lease voorraadactie: De Fiat 500 Sport nu tijdelijk vanaf €7,53 per dag!
Een beetje uitgekeken op je huidige auto of het reizen met het OV? Zou je graag eens in een stoere en hippe nieuwe auto rijden, maar geen behoefte om direct duizenden euro’s uit te geven?

Een beetje uitgekeken op je huidige auto of het reizen met het OV? Zou je graag eens in een stoere en hippe nieuwe auto rijden, maar geen behoefte om direct duizenden euro’s uit te geven?

Vireo Auto in Houten heeft het alternatief! Stop met sparen en kies nu voor onze privé lease voorraadactie op de Fiat 500 Sport.

Profiteer tijdelijk van onze voorraad-deal en rijd voor slechts 7,53 euro per dag in de volledig nieuwe Fiat 500 Sport met 69pk motor of slechts 9,- euro per dag in de nog completere en krachtigere 80pk.

Je hoeft alleen nog maar te tanken! Auto inruilen? Wij kopen jouw huidige auto en je krijgt direct de inruilwaarde op jouw rekening gestort! Dan rijd je in een gave nieuwe auto en een gevulde bankrekening de feestdagen tegemoet! Vraag hier direct een inruilvoorstel aan en laat je verder informeren.

De Fiat 500S

De Fiat 500S heeft een body die perfect bij z’n karakter past. Met zijn sportieve bumpers, zijskirts en achterspoiler maakt hij geen geheim van zijn sportieve ambities. De Fiat 500S is standaard voorzien onder andere airconditioning, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, Uconnect™ 7-inch Connectsysteem, dagrijverlichting en 15-inch lichtmetalen sportvelgen. De 80pk turbo uitvoering bezit ook nog eens gepolijste 16-inch velgen exemplaren in matzwart en een geïntegreerd navigatiesysteem.

Wie is Vireo Auto?

Vireo Auto Houten, gevestigd aan de Ringveste 4, is de officiële Fiat dealer voor de regio Utrecht. Vireo Auto heeft ook vestigingen in Amersfoort, Alkmaar, Bussum, Haarlem, Purmerend en is daarmee de grootste Fiat dealer van Nederland. Daarnaast is Vireo Auto ook officieel dealer van de merken.

Wat is privé lease?

Privé lease is een andere manier van een auto ter beschikking hebben. Het houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto kan rijden zonder dat deze van jou is. De periode, doorgaans tussen de 24 en 60 maanden en het aantal kilometers per jaar kan je gedeeltelijk zelf bepalen. Daarbij zijn de kosten zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, pechhulp Europa, en vervangend vervoer na 72 uur  inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken.

Liever kopen?

Wilt u deze Fiat 500 Sport liever kopen? Ook dat kan! Wij bieden deze Fiat 500S aan met 1.800 euro korting. Van 18.055 euro Voor 16.255 euro inclusief kosten rijklaarmaken.

Nieuwsgierig naar een voorstel of meer informatie?

Klik hier om online de inruilwaarde of cashbackwaarde van uw huidige auto te berekenen of bekijk meer door te klikken op deze link.

Fotoverslag

Fiat 500 Sport

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).