METRO in het WTC altijd the place to be! – Waar ontmoeten wij elkaar? Voor of achter de bar? – | De Utrechtse Internet Courant METRO in het WTC altijd the place to be! – Waar ontmoeten wij elkaar? Voor of achter de bar? – | De Utrechtse Internet Courant

METRO in het WTC altijd the place to be! – Waar ontmoeten wij elkaar? Voor of achter de bar? –

METRO in het WTC altijd the place to be! – Waar ontmoeten wij elkaar? Voor of achter de bar? –
METRO altijd the place to be!

METRO altijd the place to be!
– Waar ontmoeten wij elkaar? Voor of achter de bar? –

Medio april is METRO City Kitchen de nieuwe hotspot in het gloednieuwe WTC in het stationsgebied in het kloppende hart van Utrecht. Of je nu gaat voor comfortfood in onze downtown deli brasserie of kiest voor een exclusief avondje uit in ons uptown dining restaurant, METRO is the place to be.

METRO city kitchen, afgeleid van het woord metropool, zorgt in het nieuwe upcoming gedeelte van de stad voor een ware sensatie. Ontbijt, lunch, diner en borrel, boven of beneden, wij staan altijd voor jullie klaar! Kies uit 4/5/6 gangen, chef’s menu, een snelle hap of kom gewoon gezellig een wijntje doen. Ik zie jou graag voor mijn bar verschijnen.

Maar, Hé horecatijger, is achter de bar toch meer jouw plek?

Wat doe jij dan eind april? Zit of loop je dan toevallig op ons zonnige terras? Wij hebben in ieder geval altijd plek voor jou!

Wil jij werken op een plek waar uptown en downtown elkaar kruisen? Waar attachékoffers en boodschappentassen zij aan zij staan? En waar individuen moeiteloos een hecht team worden?

Dan is METRO de volgende stap in jouw carrière!

Wij zoeken:

  • Bar- en bedieningsmedewerkers
  • Sous-chefs
  • Koks
  • Hulpkoks
  • Afwashulp

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).