Mitros Academy: praat mee over duurzaam en betaalbaar wonen in Utrecht! | De Utrechtse Internet Courant Mitros Academy: praat mee over duurzaam en betaalbaar wonen in Utrecht! | De Utrechtse Internet Courant

Mitros Academy: praat mee over duurzaam en betaalbaar wonen in Utrecht!

Mitros Academy: praat mee over duurzaam en betaalbaar wonen in Utrecht!
Ben jij: – Huurder van Mitros;

Ben jij:
– Huurder van Mitros;
– Maximaal 30 jaar oud;
– Iemand wiens hart sneller gaat kloppen als de Dom in zicht is;
– Geïnteresseerd in de wonen en stadsontwikkeling;

En heb je zin om de grootste woningcorporatie van de stad een spiegel voor te houden?
Meld je dan nu aan voor de
Mitros Academy!

Wat is het?

De Mitros Academy is een programma dat bestaat uit een viertal inhoudelijke bijeenkomsten in de avonduren. Tijdens deze bijeenkomsten zullen we steeds een ander thema bespreken dat te maken heeft met ‘wonen’ in de breedste zin van het woord. Hoe betrek je bewoners bij het energiezuiniger maken van duizenden woningen? Wat versta jij onder een ‘leefbare wijk’? En wat wordt de impact van slimmere huizen? Het zijn vragen waarover we graag met jou in gesprek gaan.

Hoe werkt het?

We beginnen iedere bijeenkomst met een maaltijd. Scheelt weer een avondje koken. Wij regelen interessante sprekers die jou meenemen in de wereld van wonen in de snelst groeiende stad van Nederland. Een verhaal van een expert en daarna met elkaar in gesprek aan de hand van prikkelende stellingen. Onze baas Henk Peter heeft al toegezegd je te vertellen hoe je dat doet, een woningcorporatie leiden. Mooie gelegenheid om hem bij de borrel te vragen waarom jij zo lang moet wachten op een andere woning.

Wat vragen we van jou?

Deelname is gratis. Ook de pizza en borrel regelen wij. Wel verwachten we van jou dat je ons helpt om onszelf te verbeteren. Oh ja, mocht je het programma kunnen gebruiken voor je opleiding, dan denken we graag met je mee.

Doe je mee?

Wij zijn benieuwd naar jou. Wederzijds?

Meld je dan aan voor de introductieavond op donderdag 28 maart!

Vragen of meer info? Mail dan naar [email protected]