Miyagi and Jones aan het Veemarktplein opent nu ook op maandag haar deuren! | De Utrechtse Internet Courant Miyagi and Jones aan het Veemarktplein opent nu ook op maandag haar deuren! | De Utrechtse Internet Courant

Miyagi and Jones aan het Veemarktplein opent nu ook op maandag haar deuren!

Miyagi and Jones aan het Veemarktplein opent nu ook op maandag haar deuren!
Vorig jaar juni openden Miyagi and Jones de deuren van hun zaak aan Veemarktplein 42! Bijna een jaar later mag je zeggen dat ze hun positie in de Utrechtse horeca al hebben ingenomen!

Vorig jaar juni openden Miyagi and Jones de deuren van hun zaak aan Veemarktplein 42! Bijna een jaar later mag je zeggen dat ze hun positie in de Utrechtse horeca al hebben ingenomen!

Door de toenemende vraag hebben ze besloten vanaf april ook op de maandagen open te gaan. Je kunt hier straks dus iedere dag terecht om te borrelen of te dineren met familie, vrienden of collega’s. Om de maandagen in de spotlight te zetten organiseert Miyagi and Jones in april de ‘Manic Mondays’.

De Manic Mondays in april staan in het teken van jazz and blues met DJ’s en jazzy cocktails! Westers drinken, Oosters eten en werelds genieten. Miyagi and Jones zorgt ervoor dat je werkweek heerlijk begint! Natuurlijk is Miyagi and Jones ook op de andere dagen van de week vol in bedrijf. Zo is er iedere donderdag ‘Beers and Beats’; een live DJ én 30% korting op het speciaalbier van de maand. Ideaal om je borrelavond goed te beginnen!

Bij binnenkomst voel je direct de vibe en beleving die je mag verwachten van een eigentijdse horecazaak. Zo is het voorste gedeelte ideaal om gezellig te borrelen aan de bar of hoge tafels. Perfect om de week door te nemen, de laatste gossip te delen of simpelweg te genieten van één van Miyagi and Jones’ heerlijke wijnen, cocktails, GT’s of speciaalbieren.

East meets West

Bij de borrel kun je genieten van een keur aan Aziatische gerechtjes met een Westerse twist. Het gebeurt te vaak dat je beperkt wordt door de menu’s; vaak zie je aan de ene kant een borrelkaartje met bitterballen en gemengde hapjes en aan de andere kant een compleet diner of all-you-can-eat concept. Deze beperking wordt bij Miyagi and Jones doorbroken. Of je nu alleen één van de Aziatische gerechtjes wilt of toch uitgebreid dineren? Bij Miyagi and Jones heb je deze keuzevrijheid !

Keuzevrijheid

Deze keuzevrijheid met de grote street-arts, het stoere meubilair, de gave menukaart en de vlotte service maken Miyagi and Jones tot een gaaf geheel. Wil je thuis genieten van Miyagi’s dishes? Laat deze dan via Foodora en Thuisbezorgd bezorgen. Kortom, of je hier komt voor een zakelijk diner of borrel, een ‘night out with friends’, je vrijmibo of thuis wilt genieten, het gevoel dat je van Miyagi and Jones krijgt is verfrissend en vernieuwend!

 

Ook borrelen en dineren bij Miyagi & Jones?
Reserveer via 030 – 307 5088 of via www.miyagiandjones.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).