Modeltrein Expo On traXS! 9-10-11 maart 2018 | De Utrechtse Internet Courant Modeltrein Expo On traXS! 9-10-11 maart 2018 | De Utrechtse Internet Courant

Modeltrein Expo On traXS! 9-10-11 maart 2018

Modeltrein Expo On traXS! 9-10-11 maart 2018
Klein ontmoet groot in het Spoorwegmuseum

Klein ontmoet groot in het Spoorwegmuseum

Tussen de grote locs in het museum zijn op dit modelspoorevenement de mooiste modelspoorbanen van Europa te bewonderen. Modelbouwers uit heel Europa worden voor de Modeltrein Expo On traXS! uitgenodigd om hun banen te tonen.

Door de unieke sfeer en de hoge kwaliteit van de modelspoorbanen mag het evenement zich rekenen tot de top van de modelspoorwereld: Modelbanen die met zorg, precisie en oog voor detail zijn gebouwd.

Niet alleen treinliefhebbers kunnen hun hart tijdens dit evenement ophalen, ook voor gezinnen met kinderen heeft het evenement veel te bieden. Voor de kleine bezoekers worden bijvoorbeeld opstapjes bij de modelbanen geplaatst, zodat iedereen de modelbanen goed kan bewonderen.

Op het jeugdplein is er van alles te doen. Neem plaats achter de knoppen en laat de modeltreinen rijden, haal je rangeerdiploma of knutsel zelf een huisje in elkaar.

Tickets

Entree: €17,50 (online €16,50)
Passe-partout (toegang 3 dagen): €25,00.
Met Museumkaart gratis toegang.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).