Nieuwe app toont offline de beste stopplaatsen onderweg naar je vakantiebestemming | De Utrechtse Internet Courant Nieuwe app toont offline de beste stopplaatsen onderweg naar je vakantiebestemming | De Utrechtse Internet Courant

Nieuwe app toont offline de beste stopplaatsen onderweg naar je vakantiebestemming

Nieuwe app toont offline de beste stopplaatsen onderweg naar je vakantiebestemming
De nieuwe app Breakzy helpt reizigers om de beste stopplaatsen langs de Europese snelwegen te vinden.

De nieuwe app Breakzy helpt reizigers om de beste stopplaatsen langs de Europese snelwegen te vinden.

Iedereen heeft uiteraard weer zin in een weekje vakantie, maar de weg ernaartoe valt soms letterlijk vies tegen. Iedereen kent wel de ‘gaten’ toiletten waar je echt niet heen wilt. En wat doe je als de kinderen onrustig worden achterin de auto? Er is een nieuwe innovatieve app die uitkomst biedt.

Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Door de filters die in de app zitten kun je op een eenvoudige manier zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken, kampeerplekken en leuke dorpjes en zo de stopplaats vinden die bij je past.

“Als ouders van jonge kinderen hebben wij zelf ervaren wat een leuke en schone stopplaats kan toevoegen aan het vakantieplezier van het hele gezin. Daarom willen wij via Breakzy iedereen oproepen om ervaringen onderweg te delen zodat je iedere keer een beetje leuker stopt. En je vakantie begint zodra je in de auto stapt” aldus Judy van den Putte en Marcel de Lusenet, de bedenkers van Breakzy.

De app wordt deze maand gelanceerd. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, is Breakzy een crowdfundingscampagne gestart op doorgaan.nl. Mensen die bijdragen krijgen daar leuke cadeaus voor op reis voor terug. Zo wordt stoppen onderweg nog leuker!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).