Nog 3 woningen beschikbaar in ‘t Hof van Jutphaas | De Utrechtse Internet Courant Nog 3 woningen beschikbaar in ‘t Hof van Jutphaas | De Utrechtse Internet Courant

Nog 3 woningen beschikbaar in ‘t Hof van Jutphaas

Nog 3 woningen beschikbaar in ‘t Hof van Jutphaas
In het zeer duurzaam nieuwbouwproject Het Hof van Jutphaas zij nog een aantal woningen beschikbaar voor de verkoop. De planning is dat voor de zomer nog wordt gestart met de bouw van de woningen en in het 1e kwartaal 2019 worden opgeleverd.

In het zeer duurzaam nieuwbouwproject Het Hof van Jutphaas zij nog een aantal woningen beschikbaar voor de verkoop. De planning is dat voor de zomer nog wordt gestart met de bouw van de woningen en in het 1e kwartaal 2019 worden opgeleverd.

De nieuwbouwontwikkeling ligt op een historische locatie in het oude dorp Jutphaas te Nieuwegein. Deze locatie combineert de voordelen van duurzaam wonen dichtbij de stad Utrecht tegen een veel aantrekkelijke prijs. Het Kerkveld is een zeer rustige historische woonomgeving met alleen laagbouw, het heeft het karakter van een oud rustig dorpsplein vlakbij de Nedereindseweg. Hier worden de 12 grondgebonden woningen gebouwd van ca. 100 m2 woonoppervlak en beschikken daarbuiten over een grootte bergzolder.  Alle woningen hebben buiten het gemeenschappelijke hofje ook hun eigen buitenruimte. Deze hof is alleen voor de bewoners toegankelijk en biedt aan de ene kant dus privacy, veiligheid en sociale contacten.

Eigen energie opwekking

De 12 duurzame woningen hebben een kenmerk dat zeer actueel, namelijk een eigen energie opwekking via zonnepanelen waardoor de woningen niet meer afhankelijk zijn van gas. Met de moderne techniek is het mogelijk om zogenaamd Nul op de Meter woningen te realiseren waardoor u geen jaarlijks terugkerende en stijgende energiekosten meer heeft. De woningen zijn hiervoor o.a. voorzien van driedubbele beglazing, hoge isolatiewaarde en zonnepanelen op het dak en waar nodig ondersteund door een warmtepomp. Een bijkomend voordeel voor u als koper is dat u hierdoor €25.000,= meer mag lenen.

Buiten de state of the art techniek krijgt u de woning ook nog volledig afgewerkt opgeleverd. In de koopsom is niet alleen begrepen de techniek maar ook een volledig afwerking van de woning van de wanden en plafond met glad stucwerk en een vloerafwerking. U kunt deze zelf naar eigen smaak bepalen en bij de oplevering is dit samen met de keuken en badkamer gereed. Dat scheelt u een aanzienlijk investering in de afwerking die u normaliter pas kan laten uitvoeren na de oplevering.

Het Hof van Jutphaas is niet alleen zeer duurzaam maar ontzorgt u ook als koper. De woningen worden gebouwd door aannemersbedrijf Van Baaren uit Lopik en vanzelfsprekend onder Bouwgarant.

Neem contact op

  • Voor vragen kunt u zich wenden tot Brecheisen Makelaars uit Utrecht.

    Contactpersoon: Manon Hartel

    Telefoonnummer: 030 233 1134

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).