Ontdek Leiden samen met T. rex Trix! | De Utrechtse Internet Courant Ontdek Leiden samen met T. rex Trix! | De Utrechtse Internet Courant

Ontdek Leiden samen met T. rex Trix!

Ontdek Leiden samen met T. rex Trix!
Stap samen met T. rex in de wereld van Kunst en Kennis in Leiden en maak gebruik van interessante arrangementen voor horeca, musea en monumenten.

Stap samen met T. rex in de wereld van Kunst en Kennis in Leiden en maak gebruik van interessante arrangementen voor horeca, musea en monumenten.

Leiden heeft een nieuwe inwoner! Op 26 augustus arriveerde T. rex Trix onder veel aandacht in Leiden.  Ze ontdekt nu de grachten, de historie en bezoekt monumenten en musea. Ze snuift cultuur, bezoekt hofjes en geniet van sfeervolle terrassen. In Rembrandts’ geboortestad en Leiden Studentenstad stapt T. rex in de wereld van Kunst en Kennis. Leiden biedt met T. rex in Town een uitgebreid programma voor jong en oud. Bekijk hier het complete aanbod.

freek
Freek Vonk begeleidt Trix bij aankomst in Leiden

Leiden: Stad van ontdekkingen

Leiden staat bekend als de Stad van Ontdekkingen. Al wandelend heeft T. rex in de geboortestad van Rembrandt veel verborgen parels te ontdekken. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen, maar liefst 28 kilometer. De historische binnenstad van Leiden is door T. rex ook vanaf het water goed te bekijken. De Leidse grachten voeren langs de musea, de Leidse hotels, Molen de Valk en de vele historische gebouwen met prachtige gevels.

Leidse musea

Geen andere stad in Nederland heeft zoveel fantastische musea op loopafstand van elkaar. Dinosaurusskeletten, de botanische tuin waar de eerste tulpen in Nederland groeiden, schatten uit Japan, een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam, krissen uit Indonesië en duizenden voorwerpen van onder andere de Romeinen en de oude Egyptenaren: de Leidse musea bieden een verrassend aanbod van natuur, kunst en cultuur.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).