Ontdek Utrecht vanuit het ANWB Café aan de Neude | De Utrechtse Internet Courant Ontdek Utrecht vanuit het ANWB Café aan de Neude | De Utrechtse Internet Courant

Ontdek Utrecht vanuit het ANWB Café aan de Neude

Ontdek Utrecht vanuit het ANWB Café aan de Neude
Het ANWB Café aan de Neude in Utrecht is op 31 mei geopend. Het is hét startpunt om Utrecht verder te ontdekken.

Het ANWB Café aan de Neude in Utrecht is op 31 mei geopend. Het is hét startpunt om Utrecht verder te ontdekken.

In het ANWB Café aan de Neude kun je verhalen uitwisselen, leren, koffie drinken en nog veel meer. Het café is ook het startpunt van diverse activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten in de komende maand. Geldt er een maximaal aantal deelnemers? Schrijf je dan even in via anwb.nl/cafe.

Last minute reizen inspiratie
Zaterdag 23 juni, 13.00 – 14.00 uur en 14.30 – 15.30 uur

Wil je op vakantie, maar nog niets geboekt? Kom dan naar onze lastminute tips and tricks. Onze reisadviseurs vertellen je alles over de lastminute periode en hoe je kosten kunt besparen. Deelname is gratis. Maximaal 25 deelnemers per uur.

Ledentafel e-bikes
Donderdag 5 juli, 14.00 – 15.00 uur (gewijzigde datum, was aanvankelijk 4 juli)

1,2 miljoen ANWB-leden hebben de e-bike al omarmt. Maar bijna de helft heeft weleens problemen gehad met de accu. ANWB behartigt de belangen van haar leden maar wat doen we precies in deze kwestie? Daarover vertelt Jeanette van ’t Zelfde, adviseur public affairs. Deelname is gratis. Maximaal 25 deelnemers.

Goed voorbereid op vakantie?!
Dinsdag 3 juli, 18.30 – 19.30 uur

Moet ik een reisverzekering afsluiten als ik al een zorgverzekering heb? Waar moet ik op letten bij het huren van een auto in het buitenland? Het zijn van die vragen… Op 3 juli zit ANWB Expert, jurist Yda Matthijssen (bekend van Groeten van Max), klaar om jouw juridische vragen te beantwoorden. Deelname is gratis. Maximaal 30 deelnemers.

Workshop Fotograferen met je smartphone
Vrijdag 6 juli, 13.00 – 16.00 uur

Voor wie niet op vakantie gaat met een zware fotocamera. Fotograaf Désiré Peter Paul Weststrate vertelt hoe je de mooiste foto’s maakt met je telefoon. ANWB-leden € 25, niet leden € 30. Maximaal 20 deelnemers.

Lezing ‘Het avontuur van de ANWB’
Woensdag 11 juli, 11.00 – 12.00 uur

Hans Buiter, historicus van de ANWB én inwoner van Utrecht, schreef ter ere van het 135-jarig bestaan van de ANWB het boek ‘Het avontuur van de ANWB’. Tijdens deze lezing vertelt hij met verve de leukste anekdotes van 135 jaar ANWB. Deelname is gratis. Maximaal 35 deelnemers.

Workshop Reisverhaal schrijven
Vrijdag 13 juli, 13.30 – 16.00 uur

Jouw reiservaringen op een pakkende manier vastleggen? Miranda van der Vegt reikt je in deze workshop creatieve schrijftechnieken aan. ANWB-leden € 25, niet-leden € 30. Maximaal 20 deelnemers.

Op stap met de camera
Woensdag 18 juli, 13.30 – 16.30 uur

Reisfotograaf Désiré Peter Paul Weststrate leert je tijdens een wandeling door Utrecht de basisprincipes van het fotograferen. ANWB-leden € 30, niet-leden € 35. Maximaal 15 deelnemers.

Op anwb.nl/café vind je de volledige agenda van het ANWB Café. Er komen iedere maand nieuwe activiteiten bij!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).