Nog op zoek naar inspiratie voor oud en nieuw? | De Utrechtse Internet Courant Nog op zoek naar inspiratie voor oud en nieuw? | De Utrechtse Internet Courant

Nog op zoek naar inspiratie voor oud en nieuw?

Nog op zoek naar inspiratie voor oud en nieuw?
Met oud en nieuw is er weer genoeg te doen in Utrecht en omstreken. Ben je op zoek naar een feestje of doe je het liever wat rustiger aan? Wil je weten waar je de beste oliebollen kan halen? Er is genoeg te beleven.

Met oud en nieuw is er weer genoeg te doen in Utrecht en omstreken. Ben je op zoek naar een feestje of doe je het liever wat rustiger aan? Wil je weten waar je de beste oliebollen kan halen? Er is genoeg te beleven.


Paardenveld 3, Utrecht

JEU de Boules Bar width=640

 JEU de Boules Bar

JEU is dé jeu de boules bar in het centrum van Utrecht op slechts vijf minuten lopen van Utrecht CS. Tijdens de kerstvakantie is het dé plek op het op te nemen tegen je vrienden, klasgenoten of familie! Ga je oudejaarsdag de stad in of tel je bij vrienden af naar het nieuwe jaar? Sluit het jaar op mooie wijze af en gooi nog even de heupjes los, tijdens een potje jeu de boules. Reserveren doe je online via jeudeboulesbar.nl

 

 

Oudegracht aan de Werf 97, Utrecht

Club BASIS width=640

Club BASIS

Oud & nieuw vier je dit jaar natuurlijk in BASIS, de techno-club van Utrecht. BASIS heeft Olivier Weiter uitgenodigd voor een unieke all-nighter. De tickets voor deze bijzondere avond gaan hard, scoor je ticket op tijd via deze link.

 

 

 

 

Achterdijk 1, Bunnik

Vroeg width=640

Vroeg

Oliebollen van Vroeg: door liefhebbers al jaren als beste getest! Ook tijdens de feestdagen kan je genieten van de verse producten van Vroeg; heerlijke oliebollen en appelbeignets maar ook kerststollen, kerststerren en panettone. Vers kerstontbijt? Je kunt je bestellingen op beide kerstdagen tussen 8:30-10:30 uur afhalen. 29, 30 en 31 december? Volop gezelligheid rondom Vroeg. Vuurkorven, Top 2000 muziek, oliebollen en appelbeignets. De perfecte afsluiter van het jaar, natuurlijk met de Vroeg oliebollen!

 

Emmaplein, Zeist

Winter Wonderland Zeist width=640

Winter Wonderland Zeist

Tot en met 6 januari 2019 is er Winter Wonderland Zeist met de grootste overdekte ijsbaan van Midden-Nederland! Met daaromheen tot en met zondag 23 december een grote kerstmarkt. Op zaterdag 22 december is de Verlichte Kerst Truck Parade vanaf 18 uur. Ook de Santa Run Zeist op zaterdagmiddag 22 december mag je zeker niet missen. Rennende Kerstmannen en Kerstvrouwen voor het goede doel! Kom ook naar het Wibi Soerjadi on Ice concert op vrijdag 28 december vanaf 18 uur. Geheel GRATIS toegankelijk.

 

Camping Ganspoort

Het nieuwe jaar begint pas goed op Camping Ganspoort! Reserveer een plekje voor je nieuwjaarsborrel. Meer privé het nieuwe jaar inluiden met je bedrijf of team kan ook. Boek dan een van de vergaderzalen met audio en video ondersteuning, waar nieuwjaarsspeeches en heilwensen in besloten kring uitgesproken kunnen worden. Camping Ganspoort beschikt over eigen parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, auto, boot en fiets. Bel om te reserveren 030-2006186 of mail naar [email protected].

 

Jaarbeursboulevard 300, Utrecht

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht width=640

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Sluit het jaar ontspannen af en ga samen naar de bioscoop! Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vertoont ook op oudjaarsdag alle topfilms van dit moment: De Grinch, Ralph Breaks The Internet, Mary Poppins Returns, Aquaman (ook in Laser ULTRA), Bumblebee en nog veel meer. Op 31 december beginnen de laatste films rond 16.00 uur. Ook lekker: op 1 januari een filmpje pakken. De eerste vertoningen starten al rond het middaguur. Drankje en popcorn erbij en genieten maar!