Slotstuk Defensie-eiland Woerden 7 december in verkoop! | De Utrechtse Internet Courant Slotstuk Defensie-eiland Woerden 7 december in verkoop! | De Utrechtse Internet Courant

Slotstuk Defensie-eiland Woerden 7 december in verkoop!

Slotstuk Defensie-eiland Woerden 7 december in verkoop!
Foto: Defensie-eiland
Na het succes van plandelen Noord en Midden is het nu tijd voor hét slotstuk: Defensie-eiland Zuid. De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, gaat 7 december in verkoop.
Na het succes van plandelen Noord en Midden is het nu tijd voor hét slotstuk: Defensie-eiland Zuid. De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, gaat 7 december in verkoop.

Wonen op Defensie-eiland

Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van Woerden vind je Defensie-eiland. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

Zeven unieke identiteiten

Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Dit jaar gaan de eerste vier identiteiten in verkoop: Krachtig, Eigenwijs, Vastberaden en Robuust.

Krachtig wonen op de kop van zuid

Op de kop van Zuid komt het meest krachtige appartementengebouw van Defensie-eiland. Hier heb je keus uit 14 appartementen twee- tot en met vijf-kamer appartementen, met een woonoppervlakte variërend van circa 60 tot 210 m². Kies bij Krachtig voor een dakterras, tuin, balkon of serre; ieder appartement heeft haar eigen unieke buitenruimte mét uitzicht op het water.

Eigenwijs wonen aan de kade

Aan de waterkant komen eigenwijze kadewoningen. Deze woningen zijn maar liefst 10 meter breed, hebben hierdoor een hele grote tuin en de voorgevel bestaat uit glas! Hier wordt het buiten écht binnen beleefd. De kadewoningen zijn er in twee verschillende types met een oppervlakte variërend tussen circa 120 tot 185 m². En met zijn unieke plattegrond, steel jij zeker de show.

Vastberaden wonen in Scandinavisch design

Op het zuidelijkste deel van het eiland komen straks zeven zogenaamde ‘bootwoningen’. Twee van deze bootwoningen zijn zeer uitgesproken en uniek te noemen en hebben een woonoppervlak van maar liefst circa 180 en 240 m2. Aansluitend vind je vijf eengezinswoningen met een woonoppervlak van circa 135 m2. De gevels van deze bootwoningen bestaan uit een vastberaden combinatie van de materialen zink(look) en hout. Dit zorgt voor een fraai, bijna Scandinavisch, design.

Robuust in een brede woning

Het robuuste metselwerk met kaders in donker staal en de robuuste huisnummers naast de voordeuren refereren naar industriële loodsen. Op zoek naar een woningplattegrond die anders dan anders is? Dan ben je bij Robuust op het juiste adres. Door de woningen dwars te bouwen ontstaat er een hele brede woning met oppervlaktes variërend van circa 120 tot 210 m². Een van de hoekwoningen heeft de unieke mogelijkheid tot werk/praktijkruimte aan huis.

Voel jij je aangetrokken tot een van deze identiteiten; op 7 december a.s. gaat het in verkoop! Houd de website www.wonenopdefensieeiland.nl in de gaten.

Defensieeiland, Woerden, Fotoshoot – Behind the scenes – teaser from Blauwhoed on Vimeo.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).