Thom Broekman, dé kostuumspecialist van Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Thom Broekman, dé kostuumspecialist van Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Thom Broekman, dé kostuumspecialist van Utrecht

Thom Broekman, dé kostuumspecialist van Utrecht
Bijna iedere Utrechter heeft er ooit wel eens een kostuum gekocht. Dit jaar viert het Utrechtse Familiebedrijf haar 180 jarig bestaan.

Bijna iedere Utrechter heeft er ooit wel eens een kostuum gekocht. Dit jaar viert het Utrechtse Familiebedrijf haar 180 jarig bestaan.

In 1837 opende Johannes Broekman zijn kleermakerij aan de Lange Elisabethstaat. De winkel specialiseerde zich naast de kleermakerij in beroepskleding. Die laatste groeide uit tot de welbekende De Rode Winkel, aan de overkant van de straat kon men terecht voor ‘het zondagse pak’. De jonge 6e generatie Broekmannen zorgt voor nieuw elan.

“Wij zijn nog steeds een echte “pakkenwinkel”

“Wij zijn nog steeds een echte “pakkenwinkel”, aldus Wouter Broekman (28). “Het kleermakersvak zit ons in het bloed. Stijlvolle en elegante herenmode. Kostuums kun je daarbij natuurlijk niet wegdenken. Semi-casual en casual Friday zijn belangrijke trends die we terugzien in de collecties. We dragen minder kostuums en kleden ons wat informeler dan vroeger. Het leuke is dat we zien dat het kostuum door een steeds jongere doelgroep gedragen wordt.”

(tekst loopt verder onder de foto)

Suit up!

Zelfs scholieren vinden het belangrijk om er op hun eindexamengala tiptop uit te zien met een strak pak. Hetzelfde geldt voor studenten en starters. Niet zo gek, want uit onderzoek blijkt dat het dragen van een kostuum het zelfvertrouwen verhoogt en de drager meer aanzien geeft.

“Wij hebben enorm geïnvesteerd in onze kostuumafdeling. Voor jong en oud en voor elk budget. Zo hebben we een super slank SneakerSuit voor nog geen €200,-, voor scholieren en studenten dat je ook met sneakers kunt combineren.”

Het uitgebreide mix & match programma waar de maten van de pantalons en colberts gecombineerd kunnen worden is een uitkomst voor veel mannen. Daarnaast de prachtige eigen productie kostuums, gemaakt van uitsluitend Italiaanse stoffen. Tevens zijn wij al jaren premium reseller van HUGO BOSS, hét toonaangevende merk op het gebied van herenmode.

“Een kostuum voor iedere Utrechter”

Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften maar ook voor de echte liefhebber, bieden onze maatkostuums de perfecte oplossing. Als kers op de taart hebben wij dit voorjaar Corneliani, de Ferrari onder de kostuums, toegevoegd aan onze collectie. Deze Italiaanse kleermakersfamilie maakt al hun kostuums met de grootste zorg en passie in Mantova in Noord-Italië.

Thom Broekman is dé pakkenwinkel voor iedere Utrechter, voor iedere gelegenheid en elk budget. Voor alle essentials die in een mannengarderobe moeten hangen, staan de persoonlijke adviseurs voor u klaar.

Thom Broekman, dé kostuumspecialist van Utrecht.

Businesskostuums – SneakerSuits – Trouwkostuums – Maatkostuums – Mix & Match – Smart Casual
Kostuums v.a €199,95
Maten 44 – 60, 94-110, 24-30

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).