Unieke horeca in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant Unieke horeca in Leidsche Rijn Centrum | De Utrechtse Internet Courant

Unieke horeca in Leidsche Rijn Centrum

Unieke horeca in Leidsche Rijn Centrum
Foto: Maartje Brand
Nog niet in Leidsche Rijn Centrum geweest? Ga dan gauw eens langs. Want niet alleen het aanbod is eindeloos, ook de faciliteiten maken van jouw shopervaring een ware beleving.

Nog niet in Leidsche Rijn Centrum geweest? Ga dan gauw eens langs. Want niet alleen het aanbod is eindeloos, ook de faciliteiten maken van jouw shopervaring een ware beleving.

Leidsche Rijn Centrum past helemaal bij de wensen van het winkelen van nu

Goed om te weten!

Download gratis de LRC app

Ontvang acties speciaal voor jou, spaar punten voor leuke cadeautjes en vind gemakkelijk alle info van LRC.

Extra lang winkelen!

Maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur en elke zondag geopend.

3,5 uur gratis parkeren

De eerste 2 uur standaard gratis parkeren in de parkeergarage. 1,5 uur extra gratis parkeren na een besteding van tenminste € 10,- bij jumbo.

Je parkeert je auto makkelijk en snel onder de grond. Ben je met de fiets? Deze kan je dicht bij je favoriete winkel stallen. Dat is gemakkelijk winkelen in Leidsche Rijn Centrum!

Leidsche Rijn Centrum heeft een slimme app waarmee je de eerste 2 uur gratis parkeert (en na een aankoop bij Jumbo nog eens 1,5 uur extra gratis). Daarnaast vind je in de app persoonlijke aanbiedingen. Het hele centrum heeft gratis wifi, dus even iets bijbestellen in de webshop van de winkel is geen probleem. Als je pakketten kan je later op een zelfgekozen moment ophalen bij de Bringme Boxen bij de entree van de Jumbo.

De winkelstraten en gezellige pleinen hebben geen last van grote vrachtwagens, alle leveringen gaan namelijk allemaal ondergronds. De winkels in Leidsche Rijn Centrum zijn ingericht volgens de nieuwste concepten om je aankoop zo makkelijk mogelijk te maken en je van alle services en gemakken te voorzien. Uniek in Nederland.

Foto: Maartje Brand

Evenementen

Happy Mum 12 mei – 12.00 tot 16.00 uur

Op 13 mei worden de moeders weer flink in de watten gelegd. Om de vaders en kinderen een
handje te helpen zetten wij onze servicedames in die de meest leuke ideeën hebben voor een
ludiek moederdagcadeau. De dames zijn te vinden op het Brusselplein en zetten de moeders alvast in het zonnetje met een overheerlijke macaron van onze eigen Ma Bella Cakery.
Daarnaast kun je alle moederdagcadeau’s die je in ons centrum koopt met smaak laten inpakken door onze inpakservice in het pand achter Rijntje (hoek Luxemburgpromenade –
Wenenpromenade, tegenover Van Haren).

Straat theater festival 25 mei – 13.00 tot 17.00 uur

Hou jij ook zo van verrassingen? Vanuit het thema Stad en Straat zijn door heel Leidsche Rijn Centrum op 25 mei allerlei optredens te zien van theatergroepen uit eigen land, België en Duitsland. Voor alle leeftijden is er wat, dus iedereen kan volop genieten van de meest bijzondere optredens. Gezellig om te combineren met een dagje winkelen of genieten van het mooie weer op onze terrassen terwijl de kinderen spelen in de fontein of bij Rijntje.  

Unieke horeca in LRC

Wanneer het zonnetje zich weer laat zien is het heerlijk vertoeven op de terrassen van Leidsche Rijn Centrum. Op het terras is het heerlijk genieten met een kop koffie, biertje of wijntje. De kinderen kunnen spelen bij de fontein, die voortdurend van kleur en richting veranderd. 

Bij Bagels & Beans, Starbucks en Doppio vind je heerlijke koffie en een uitgebreide kaart met lunchgerechten. Of ga eens langs bij Ma Bella Cake Café, waar het product tevens de decoratie is. Voor zowel lunch als diner kun je terecht bij The Barn, Alan & Pims (winnaar Utrechtse horecavestiging van het jaar), Myabi Asian Cuisine, Vapiano, Bar Iberico en verschillende andere mooie zaken. Begin juni mag de Pizzabakkers aan dit rijtje worden toegevoegd. Hou je van een heerlijke wijn? Bij Wijnbar Most kun je vanuit een uniek pasjessysteem maar liefst 200 wijnen proeven. Zeker het proberen waard!

Kortom, in Leidsche Rijn Centrum vind je een divers aanbod aan horeca, zowel overdag als in de avond. Heerlijk winkelen of boodschappen doen en vervolgens relaxen in een gezellige horecavestiging of op een terras? Dan is Leidsche Rijn Centrum de place to be.

Foto: Luuk Kram