Utrecht propvol winterse activiteiten in december | De Utrechtse Internet Courant Utrecht propvol winterse activiteiten in december | De Utrechtse Internet Courant

Utrecht propvol winterse activiteiten in december

Utrecht propvol winterse activiteiten in december
Utrecht propvol winterse activiteiten

Utrecht propvol winterse activiteiten
Ook in december lekker op pad!

Het is winter! De sjaal mag uit de kast, de handschoenen aan en met een beetje geluk mogen zelfs de schaatsen worden geslepen. Om alvast in wintersferen te komen is de Utrechtse binnenstad ook dit jaar weer het decor van Winter Utrecht. Winter Utrecht bundelt alle grote en kleine activiteiten die tijdens de koude winterdagen in de Domstad plaatsvinden. Met het grote aanbod aan activiteiten is deze editie gezelliger dan ooit.

VEELZIJDIG WINTERFESTIVAL
Net als voorgaande edities kent Winter Utrecht ook dit jaar een propvol programma voor jong en oud. Met alle kerstmarkten, winterse tentoonstellingen, extra koopavonden en hoogtepunten zoals het Winterstation, Wintercircus Utrecht en  het Knüss Winterfest wordt het de komende weken gegarandeerd gezellig in Utrecht. Op de website winter-utrecht.nl is het complete winterprogramma te vinden.

KNÜSS WINTERFEST
Van 11 t/m 13 december transformeert de Utrechtse binnenstad in een winters paradijs waar je het vanzelf warm van krijgt. Van het schaatsen over de ijsbaan op de Neude bijvoorbeeld, of juist door de kruidige glühwein op Janskerkhof of warme chocolademelk op de kerstmarkt in de Twijnstraat. De typisch Utrechtse Zelfgemaakte Markt en De Streekmarkt zijn voor de gelegenheid in een winters jasje gestoken, en het Domplein en Stadhuisplein staan het hele weekend in het teken van activiteiten voor het gezin.

Benieuwd naar alle Utrechtse kerstmarkten, of andere activiteiten in de winterperiode? Op de website winter-utrecht.nl vind je een mooi overzicht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).