VACATURE: Onderzoeksbureau zoekt energieke officemanager voor kantoor in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant VACATURE: Onderzoeksbureau zoekt energieke officemanager voor kantoor in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

VACATURE: Onderzoeksbureau zoekt energieke officemanager voor kantoor in Utrecht

VACATURE: Onderzoeksbureau zoekt energieke officemanager voor kantoor in Utrecht
Ben jij een geboren planner en gaat jouw hart sneller kloppen van regelen, (ont)zorgen en faciliteren? Dan ben jij misschien wel dé officemanager waar onderzoeksbureau Necker van Naem naar op zoek is!

Ben jij een geboren planner en gaat jouw hart sneller kloppen van regelen, (ont)zorgen en faciliteren? Dan ben jij misschien wel dé officemanager waar onderzoeksbureau Necker van Naem naar op zoek is!

Wat ga je doen?

In een hecht team van 9 stafmedewerkers draag je bij aan een organisatie die draait als een geoliede machine én ondersteun je onze adviseurs. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij vragen en verzoeken van onze adviseurs, variërend van het opmaken van documenten tot het opstellen van planningen. Je beheert de directie-agenda’s, plant afspraken in en neemt de telefoon aan. Ook het wagenpark valt onder jouw beheer. Bij evenementen of spoedprojecten ben jij “vliegende kiep”. Als officemanager ben je daarnaast de ‘baas’ van het kantoor en zorg je dat een professioneel bedrijf met jonge, hardwerkende collega’s voelt als de allerfijnste plek om elke dag naartoe te gaan.

Jouw profiel: oplossingsgericht en flexibel

Werken in een dynamische omgeving geeft je energie. Overzicht is your middle name. Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse taken en bent zeer oplossingsgericht. Je hele planning overboord voor die grote spoedklus? Voor jou geen probleem. Wat het ook is: jij regelt het! Je denkt vooruit, voor jezelf en anderen. Organiseren en coördineren zitten je in het bloed. Heel bewust kies je voor een ondersteunende rol en je geniet van “ad hoc”-werk. Je bent zorgzaam en hebt oog voor je werkomgeving en je collega’s. Uiteraard ben je nauwkeurig, representatief en praktisch. Je hebt HBO-werk- en denkniveau en ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. En natuurlijk heb je voldoende affiniteit met ons werkveld om deze functie met verve te vervullen.

Dit zijn wij

Een gezonde democratie kan tegen een stootje. Net als onze naamgever, Jacques Necker, werken we daar aan. Hij toen, wij nu. In onderzoek en advisering. Met slimme tools en trainingen. Wij zijn een dynamisch onderzoeks- en adviesbureau met een open cultuur, een informele sfeer en grote collegialiteit. Er wordt hard gewerkt en vrijheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ons pand zit vanaf 1 januari in het bruisende Utrecht.

Solliciteren?

Het gaat om een tijdelijke aanstelling van minimaal 28 uur, maar liever 40, met mogelijkheid tot verlenging en/of een vast dienstverband. Interesse? Stuur dan je cv en je motivatie zo snel mogelijk naar [email protected]. Heb je vragen, bel dan met je wellicht toekomstige collega Jantine Los op 0343 820 380.

Bekijk de hele vacature op www.necker.nl