Vacatures in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Vacatures in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Vacatures in Utrecht

Vacatures in Utrecht
Ben je op zoek naar een leuke baan in Utrecht en omstreken? Bekijk de onderstaande vacatures. Misschien zit er wel wat voor je tussen.

Ben je op zoek naar een leuke baan in Utrecht en omstreken? Bekijk de onderstaande vacatures. Misschien zit er wel wat voor je tussen.

Camping Ganspoort zoekt personeel

Wij zijn op zoek naar collega’s die ons komen versterken in de bediening en in de keuken.
Heb je affiniteit met eten en drinken, en staat gastvrijheid hoog in jouw vaandel? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde Campingmedewerkers.

  • Voor dit terrasseizoen zoeken we collega’s met wat jaartjes ervaring onder de gordel. Heb je al enige horecaervaring? Dan nodigen we jou graag uit voor een kopje koffie en een proefdag!
  • In de open keuken van Camping Ganspoort bereid je onder leiding van de Chef-kok alle producten zo lekker, zo efficiënt en zoveel mogelijk zelf. Uiteraard hebben de koks een belangrijke stem in de samenstelling van de menukaart, waar seizoensgebonden en lokale gerechten op prijken. Is dit binnenkort jouw werkterrein?
  • Wij zoeken afwassers die niet bang zijn van hard werken, aanpakken en gaan. Ervaring is niet nodig. We verwachten wel dat je flexibel bent en overdag, in het weekend en ook ’s avonds beschikbaar bent, op parttime basis.

Vacatures bij cursus- en vergadercentrum Domstad
Het afgelopen jaar hebben we onze nieuwe gastenlounges gerealiseerd (foto).
In september begint voor ons het nieuwe seizoen. Wij kijken er naar uit om als vanouds gasten te kunnen ontvangen en ons weer te focussen op het faciliteren van mooie, succesvolle bijeenkomsten.

Wij hebben diverse vacatures

– Maak jij het verschil voor onze gasten en weet jij echt inhoud te geven aan een Like, Smiley of hartje?
– Voel jij je thuis in een klein slagvaardig team?
– Zie jij jezelf ook werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is?
– Wil jij aan de slag als horeca- / banqueting- of allround keukenmedewerker?

Bezoek onze website www.accommodatiedomstad.nl en reageer via de vacature pagina!

 

Vacatures bij Pizza Beppe

Pizza Beppe staat voor echt eten. Maar ook: Echte mensen, echte aandacht, echt contact. Want authenticiteit is niet alleen de snelste weg naar het hart, in de wereld van Pizza Beppe is het ook het allerhoogste goed.

In Napels leerden onze pizzaioli  hoe pizza al eeuwen wordt gemaakt. Mede hierdoor zijn we als eerste in Nederland gecertificeerd door de “Associazione Verace Pizza Napoletana” (AVPN). Een door de Europa aangewezen instelling die de echtheid van Napolitaanse pizza waarborgt.

Bij Pizza Beppe draait alles om familie en familie is iedereen die een voet over de drempel zet. Kom je ook bij ons werken? klik hier voor meer informatie.

 

DUIC zoekt bezorgers

Ken jij je stadsie op je duimpje, heb je een rijbewijs én ben je beschikbaar op oproepbasis?
Word dan chauffeur voor De Utrechtse Internet Courant (DUIC).

Ons team van chauffeurs kan inmiddels versterking gebruiken. Per editie ben je 8-16 uur onderweg in en rondom Utrecht tegen een marktconform uurtarief en kilometervergoeding. Een eigen auto is een pré.

Iets voor jou? Bel of app Pierre voor meer informatie via 06-14415656 of mail je interesse naar [email protected]