Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs | De Utrechtse Internet Courant

Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs

Vakantiebeurs strijkt neer in de Jaarbeurs
Heb jij de Vakantiebeurs tussen 11 en 15 januari 2017 al in je agenda staan? Doe dat dan snel, want het is the place to be voor iedere vakantieliefhebber en dus ook voor jou! 

Heb jij de Vakantiebeurs tussen 11 en 15 januari 2017 al in je agenda staan? Doe dat dan snel, want het is the place to be voor iedere vakantieliefhebber en dus ook voor jou! 

Verwacht honderden deelnemers die jou alles vertellen over de meest mooie bestemmingen, werk je bucketlist bij en kom helemaal in de vakantiestemming. Luister naar traditionele muziek, loop de culinaire route en proef heerlijke vers bereide lokale hapjes en laat je bijpraten door locals die jouw alle ins and outs van hun land verklappen.

En heb je al eens gehoord van het net ontdekte continent Outfreeca? Je ontdekt deze avontuurlijke plek op de Vakantiebeurs 2017. Je vindt er alles voor een actief buitenleven. Dus hou jij van kamperen, wandelen, outdoor-activiteiten en laat jij je graag verrassen? Sla Outfreeca dan niet over.

Er zijn allerlei deelnemers die je hun nieuwste kampeerproducten laten zien, maar er is ook van alles te doen; zo staat er een hoge uitkijktoren waar vanaf je een uitzicht hebt op de hele vloer. En nog leuker: eenmaal boven kun je naar beneden abseilen of tokkelen. Ook kun je er fietsen, lekker eten, wandelen en mooie outdoorfilms kijken. Het is net alsof je op de camping bent.

Voor mensen die graag alleen op reis gaan, is er de Soloreiziger route. Deze brengt je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. Voor de allerjongste reizigers is er ook wat leuks; de Kidsroute. Onderweg kunnen zij allerlei activiteiten doen. En wie weet krijgen zij daar aan het eind een leuke verrassing..? Neem dus gerust je kinderen mee naar de Vakantiebeurs.

Zoveel landen en zoveel indrukken, wil je tijdens je bezoek even tot rust komen? Geen probleem; dat kan! Er zijn genoeg plekken op de Vakantiebeurs waar je kunt ontspannen en waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Bijna ieder continent heeft een eigen café of terras. Bijvoorbeeld het Griekse terras, het USA Café, Caribbean Village, De Irish Pub of de Bierstube.

Er is dit jaar ook veel nieuw op de Vakantiebeurs, zoals Outfreeca maar bijvoorbeeld ook het Nederland Paviljoen, een aparte plek die helemaal in het teken staat van Nederlandse bestemmingen en vakantie vieren in eigen land. Want dat laatste is iets wat wij Nederlanders graag doen. En er is nog meer nieuw; zo kom je dit jaar ook de landen Mauritius, China, Albanië, Slowakije en Bosnië en Herzegovina tegen. Om deze, en natuurlijk allerlei andere landen, van nog dichterbij te ervaren, is er het Filmtheater. Daar kun je allerlei mooie films en documentaires bekijken.

Zie jij zo’n heerlijke dagje vakantie vieren wel zitten? Kom dan tussen woensdag 11 en zondag 15 januari 2017 naar Utrecht. Koop je kaartje online en betaal maar €12,00 voor je kaartje in plaats van €15,50 aan de kassa. Nog meer leuk nieuws: met jouw entreebewijs maak je kans op een prachtige reis voor twee personen door Australië. Wie wil dat nou niet?

We hebben natuurlijk nog veel meer te vertellen over de Vakantiebeurs. Wil je meer weten kijk dan op vakantiebeurs.nl.

vakantiebeurs-20 vakantiebeurs-23-2 vakantiebeurs-97

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).