Waar kun je naar uitkijken deze Black Friday? | De Utrechtse Internet Courant Waar kun je naar uitkijken deze Black Friday? | De Utrechtse Internet Courant

Waar kun je naar uitkijken deze Black Friday?

Waar kun je naar uitkijken deze Black Friday?
Black Friday 2021 is op 26 november. Lees welke deals je voor Black Friday Nederland in de gaten moet houden.

Black Friday 2021 is op 26 november. Lees welke deals je voor Black Friday Nederland in de gaten moet houden.

Black Friday 2021 is op 26 november en hoewel dit officieel één dag is, hebben de meeste winkels en online shops Black Friday aanbiedingen in de dagen daaromheen. Waar je ook interesse in hebt, of welke producten je al langere tijd wilde kopen, er zijn aanbiedingen waar je zeker van moet profiteren. Dit artikel geeft antwoord op de vraag “Waar kun je naar uitkijken deze Black Friday?”. Op basis van de aanbiedingen van afgelopen jaren krijg je tips en adviezen om te bepalen welke winkels en deals je in de gaten moeten houden. Lees hieronder de belangrijkste winkels en producten om op je lijstje te zetten of bekijk op Black Friday Nederland alle deals.

Mediamarkt Black Friday deals
Net als voorgaande jaren heeft Mediamarkt op meerdere dagen Black Friday aanbiedingen. De kortingen lopen op tot 50% en gelden op een selectie van de producten. Eerder waren dit meer dan 250 verschillende producten. De aanbiedingen zijn er van Pre Black Friday, dit is op 25 november, tot Cyber Monday op 29 november. Per ‘fase’ kunnen de aanbiedingen verschillen. Check dus op Pre Black Friday al welke deals er zijn en gaan komen. Hou rekening met verlengde openingstijden en beperkte voorraden. Goed om te weten: cashback acties lopen gewoon door tijdens de Black Friday actieperiode, je kan hier dus nog meer korting mee pakken.

Bol.com Black Friday
Bol.com is misschien wel de grootste en sowieso de bekendste shop van Nederland. Ook de Black Friday acties op Bol.com zijn het checken waard. Ga uit van 8 actiedagen, dus net als bij Mediamarkt kun je langer van aanbiedingen profiteren. Het voordeel van Bol.com is dat je naast elektronica ook andere producten met Black Friday kortingen kunt kopen. Kortingen kunnen oplopen tot 70%, dus als jij iets wilt kopen dan kun je het beste aanbiedingen tussen verschillende winkels nog even vergelijken.

Wehkamp één dag fikse kortingen
Wehkamp is ook een shop met een groot assortiment. Wehkamp Black Friday acties duren maar één dag, dus ‘s ochtends zodra je wakker bent, direct even de aanbiedingen bekijken. Het kan storm lopen dus je moet het doen met de voorraad die er op dat moment is. Mooie kleding, interieuraccessoires of al cadeautjes kopen, het kan allemaal tijdens Black Friday bij Wehkamp. Hoewel de kortingen en producten ieder jaar anders kunnen zijn, lees je berichten van mensen die voorgaande jaren tot 85% korting gespot hebben!

Nintendo en andere gaming consoles en games kopen
Leuk voor jezelf of als cadeau, zijn gaming consoles zoals de Nintendo Switch. De verwachting is er dat ook dit jaar mensen zoeken naar Nintendo en Playstation Black Friday aanbiedingen. Hierbij is de Nintendo Switch Black Friday aanbieding zowel voor kinderen als volwassenen interessant. Check zeker Mediamarkt en Bol.com maar ook Coolblue en Amazon. Welke aanbieding er is, verschilt van winkel tot winkel. Dus even shoppen voor je console en games is verstandig. Wees er wel snel bij, voorraad van dit soort items is er vaak snel doorheen.

Boeken kopen met Black Friday
Boeken kun je het hele jaar door lezen, maar met name de winter is een echte leesmaand. Aan het eind van de herfst kun je dus prima Black Friday deals op boeken zoeken. Op de site van Libris, een van de grotere boekhandels staat dat ze niet meedoen aan Black Friday, dus die kun je overslaan. Bruna en uiteraard Bol.com doen wel mee, verder kun je ook minder bekende shops zoals Boekenwereld bezoeken voor Black Friday deals op boeken.

Bouwmarkt Black Friday deals
De prijzen op bouwmaterialen zijn bijzonder snel gestegen. Dus profiteren van een aanbieding helpt hierbij zeker. Omdat klussen voorbereiding nodig heeft, moet je tijdig beginnen met je voor te bereiden op de Black Friday deals van bouwmarkten. Gamma, Praxis, Bauhaus en Karwei, we verwachten dat ze allemaal aanbiedingen zullen hebben. Dus meet vast je vloer op voor laminaat, PVC of keramische tegels. Maak een wensenlijstje met gereedschap en andere materialen die je komend jaar wilt gebruiken voor je ‘home improvements’!

Heeft Ikea Black Friday deals?
Ikea is al goed geprijsd, maar ze doen ook mee aan Black Friday. Houd dus rond Black Friday Ikea in de gaten voor de exacte datums en deals. Ze hebben meerdere dagen aanbiedingen op allerlei producten. Naast meubels kun je bijvoorbeeld raamdecoratie, matrassen en tal van andere items vinden.

Tips en advies
Wacht niet tot het Black Friday is met deals zoeken, maar begin op de eerste dagen van november al een lijstje te maken. Zo kun je deze aanvullen in de weken voor Black Friday. Bovendien ben je er dan op tijd bij voor winkels die één of meer dagen voor Black Friday al starten. Als je precies weet wat je zoekt, voorkom je dat jij bij jouw lievelingsproducten “niet op voorraad” ziet staan.