Wien Bleibt Wien naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Wien Bleibt Wien naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Wien Bleibt Wien naar TivoliVredenburg

Wien Bleibt Wien naar TivoliVredenburg
Zin om het nieuwe jaar feestelijk met een onvergetelijke voorstelling te openen?

Zin om het nieuwe jaar feestelijk met een onvergetelijke voorstelling te openen?

Op donderdag 3 januari komt het hoogtepunt van de Weense operette: Wien Bleibt Wien naar de Grote zaal van TivoliVredenburg. Het gouden repertoire van o.a. Strauss, Stolz en Lehár  is rijkelijk vertegenwoordigd in Wien bleibt Wien ‘Weihnachten in Wien’. Dansers van het Charkov Staats Ballet zullen deze heerlijke muziek met hun ballet omlijsten. Zij zullen hun schaatsen slijpen om op de muziek beroemde  ‘Schaatsenrijderswals’ van Waldteufel te dansen. De muzikale leiding en natuurlijk de presentatie zijn handen van maestro Jeroen Weierink. Hét programma met louter hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette is wederom één feest der herkenning.

Neujahr in Wien is een warm bad in de koude wintermaanden waar zowel oud als jong zich graag in onderdompelt! Een prachtig decor en repertoire waarbij het ultieme Nieuwjaars-gevoel niet achterwege kán blijven. Puttend uit de traditie van het traditionele Nieuwjaarsconcert in de gouden zaal van de Musikverein hebben wij ook dit jaar weer een heerlijk operetteprogramma samengesteld. Evergreens als ‘Niemand liebt dich so wie ich’, ‘Du solst der Kaiser meiner Seele sein’,  ‘als flotter Geist’ en natuurlijk het Viljalied zullen voor het voetlicht gebracht worden tezamen met hoogtepunten uit ‘Die Czardasfürstin’ en ‘Wienerblut’. Samen met flitsende polka’s, stoere marsen en natuurlijk romantische walsen  zullen zij garant staan voor een onvergetelijke voorstelling.

Meer informatie en tickets bestellen
Voor meer informatie en het bestellen van tickets: ga naar de website van TivoliVredenburg