Winactie: Gratis toegang tot poulewedstrijden van het EK damesvoetbal in stadion Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant Winactie: Gratis toegang tot poulewedstrijden van het EK damesvoetbal in stadion Galgenwaard | De Utrechtse Internet Courant

Winactie: Gratis toegang tot poulewedstrijden van het EK damesvoetbal in stadion Galgenwaard

Winactie:  Gratis toegang tot poulewedstrijden van het EK damesvoetbal in stadion Galgenwaard
In Stadion Galgenwaard worden naast de openingswedstrijd van de Oranjeleeuwinnen tegen Noorwegen nog drie andere wedstrijden gespeeld. DUIC geeft per wedstrijd meerdere sets van 2 vrijkaartjes weg. Jij kan er dus gratis bij zijn!

In Stadion Galgenwaard worden naast de openingswedstrijd van de Oranjeleeuwinnen tegen Noorwegen nog drie andere wedstrijden gespeeld. DUIC geeft per wedstrijd meerdere sets van 2 vrijkaartjes weg. Jij kan er dus gratis bij zijn!

*Deze winactie is inmiddels gesloten

Engeland – Schotland 19 juli om 20.45 uur

De burenclash van Groot-Brittannië. De allereerste keer dat deze teams elkaar ontmoeten tijdens een EK. De Schotten zetten alles op alles om de nummer 4 van de wereld, the Lionesses, te verslaan.

Leuk weetje: Het Engelse team traint bij de Utrechtse voetbalvereniging Sporting ’70!

Zaterdag 22 juli: Frankrijk – Oostenrijk

Lukt het debutant Oostenrijk om Frankrijk, de nummer 3 van de wereld, te verslaan? Juich jij mee voor Oostenrijk of is toch Frankrijk, die tot nu toe alle 5 ontmoetingen tegen Oostenrijk heeft gewonnen, favoriet?

Dinsdag 25 juli: Rusland – Duitsland

De titelhouder aan de bal tegen Rusland in stadion Galgenwaard. Rusland en Duitsland sluiten groep B in Utrecht met een rematch van de kwalificatie.

Leuk weetje: het Russische team traint tijdens het EK bij voetbalvereniging Desto in Vleuten!

Kaarten winnen?

Beantwoord onderstaande vraag door een email te sturen met het onderwerp Winactie WEURO op winactie@duic.nl. Geef bij het antwoord je naam en voorkeurswedstrijd op. Winnaars krijgen automatisch bericht. Stuur je reactie in voor dinsdag 18 juli 14.00 uur.

PRIJSVRAAG: Wie was de topscorer van het EK Voetbal voor vrouwen in 2013?

De winactie is inmiddels gesloten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).