Geert Wilders komt vrijdag verklaring afgeven in stadhuis Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Geert Wilders komt vrijdag verklaring afgeven in stadhuis Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Geert Wilders komt vrijdag verklaring afgeven in stadhuis Utrecht

Geert Wilders komt vrijdag verklaring afgeven in stadhuis Utrecht
Archieffoto
PVV-leider Geert Wilders komt vrijdag 8 december naar het gemeentehuis in Utrecht om een verklaring af te leggen. Hij zou om 13.30 uur aankomen.

PVV-leider Geert Wilders komt vrijdag 8 december naar het gemeentehuis in Utrecht om een verklaring af te leggen. Hij zou om 13.30 uur aankomen.

Ook fractievoorzitter van de PVV in de provincie Utrecht René Dercksen komt vrijdag mee. De PVV heeft nog niet bekendgemaakt waarover de verklaring gaat en wil dit voor 8 december ook nog niet vertellen.

17 Reacties

Reageren
 1. J.H.M. Blom

  Leuk dat hij naar het stadhuis van Utrecht komt. Hij zal best iets goeds komen vertellen. Misschien hebben wij als inwoners van Utrecht er baat bij, want er gaat een heleboel fout in onze stad.

 2. Johan van Veen

  Hij gaat aankondigen dat hij gaat emigreren. Naar Noord-Korea of naar Zimbabwe, daar is hij nog niet uit.

 3. Geenstijl@Utrecht

  Beste Geert,

  Kom nou eens met echte oplossingen, in plaats van onzinnige uitspraken die kant nog wal raken.

 4. Gerben

  @JHM BLom, Wat gaat er zoal fout?
  Hij kan goed vertellen ja, maar concreet oplossen?? Nog nooit gedaan.

 5. Foutje bedankt

  Ik vind het prachtig in Utrecht J.H.M. Blom, ieder z’n mening. Waar ik me het allermeest aan stoor zijn de mensen die de hele dag alleen maar roepen hoe fout het is om in Utrecht te wonen.

 6. willem

  Beste Blom, wat gaat er allemaal fout dan? En wat heeft dat met Wilders te maken? Gaat hij dat oplossen…? Vooralsnog heb ik nog nooit een concrete oplossing gehoord van deze man voor welk probleem dan ook. Wel een hoop geroeptoeter.
  Overigens gaat ie naar het Stadhuis. Is daar wel iemand? B&W en de ambtenaren zitten namelijk in het stadskantoor.

 7. g.g.

  lekker naar het stadhuis laten gaan. In het stadskantoor lopen teveel allochtonen, dat kan deze zeur niet aan. Toegang ontzeggen tot de stad totdat duidelijk is wat hij wil gaan doen/zeggen? lijkt me een prima oplossing.

 8. herman

  Laat me raden: Wat zal ie weer boos zijn…. Zeker nu Baudet veel meer aandacht krijgt tegenwoordig moet Wilders nog raardere dingen gaan roepen om aandacht te krijgen….

 9. hans

  Hij komt de gemeente vragen om taaltoets te respecteren bij het verkrijgen van een uitkering. En het te laten betalen door bijstandstrekkers die geen Nederlands kunnen.

  Is natuurlijk kansloos maar toch.

 10. Simon

  Laat me raden: hij gaat meedoen aan de gemeenteraad verkiezingen.

 11. Martin

  Kan hij niet naar het stadhuis van Venlo of Den Haag gaan?
  Eigen inwoners eerst!

 12. Erik

  Zal wel over moslims gaan.
  Verhaaltje kennen we wel een beetje inmiddels.

 13. Luuk Upuuk

  Is dat stadhuis op vrijdagmiddag nog wel open tegenwoordig?

 14. Marty Baron

  Wat is de bron van dit bericht? Ik vind het zo verwarrend: er wordt iets gebracht alsof het nieuws is én alsof het een feit is, maar:

  1. De nieuwswaarde is totaal niet onderbouwd, puur het reilen en zeilen en de dagelijkse agenda van een lijsttrekker is nu niet direct iets om een nieuwsfeit aan te wijden.
  2. Ook al zou ik als lezer geïnteresseerd zijn in dat iemand ‘een verklaring komt afleggen’ binnen onze gemeentegrenzen, weet ik nog niet of GW dit zelf heeft aangekondigd, of iemand anders, welke belangen men heeft bij deze aankondiging en wat er verder speelt.

  Dit is een soort twitter-bericht in dienst van GW. Maar GW heeft al twitter, dus hoeft DUIC daar niet in te faciliteren lijkt me.

 15. Thomas

  Geert Wilders komt ook in Utrecht gillen dat alle Moslims slecht zouden zijn.

  En in even verrassend en even onvoorspelbaar nieuws: Water is nat.

 16. Yoshua

  Misschien wil Greet meedoen aan de gemeenteraad verkiezingen en komt hij dat persoonlijk verklaren op het stadhuis.
  Ben niet een PVV vrind maar zou er geen moeite mee hebben wanneer ze meedoen aan de verkiezingen.
  Dan komen ze absoluut in de raad te zitten (hierin de wijk stikt het al van de PVV vrienden) en dat zal negatief uitpakken voor Groen Links.
  Misschien kunnen ze het korte termijn denken van Groen Links een halt toe roepen.

 17. Hasyou

  Haha ja Yoshua, de PVV en GroenLinks staan alom bekend als grote electorale concurrenten van elkaar. Je ziet het ook landelijk: de zetels die de PVV de afgelopen verkiezingen heeft gekregen moeten haast wel van voormalig GroenLinks-kiezers komen.

  Ik ben er zelf nog niet helemaal uit voor de gemeenteraad, ze hebben beide zo’n vergelijkbare appeal…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).