Spekman gaat voor in gezang | De Utrechtse Internet Courant Spekman gaat voor in gezang | De Utrechtse Internet Courant

Spekman gaat voor in gezang

Spekman gaat voor in gezang

Hij zingt met trots De Internationale op PvdA-congressen. En zijn negenjarige dochter Sterre kent het eerste couplet uit haar hoofd. PvdA-voorzitter Hans Spekman hecht sterk aan de socialistische tradities. Het kan dus niet anders dan dat Hans morgen op de 1 mei –bijeenkomst in Utrecht voor zal gaan in gezang. In een recent interview met onze stadsgenoot in Vrij Nederland verklaarde hij met stelligheid dat vooral de twintigers van nu juist meezingen. Of hij gelijk heeft? U kunt het morgen zien in Het Huis aan de Vecht, Costa Ricadreef 9, aanvang 09.30 uur. Het zangkoor Stem des Volks zal enkele strijdliederen ten gehore brengen.Burgemeester Aleid Wolfsen is er ook. Zou hij De Internationale uit zijn hoofd kennen?

2 Reacties

Reageren
  1. Kees Cornelder

    Besteden jullie ook aandacht aan die andere, eveneens in Utrecht wonende voorzitter van een landelijke politieke partij, Ruth Peetoom van het CDA?
    Ongetwijfeld zal Spekman ‘aaibaarder’ zijn als Gewone Jongen dan een afgestuurd theologe zoals zij. Alhoewel… heeft Spekman niet filosofie en politicologie gestudeerd? Oei, veel te geleerd voor het imago van Gewone Jongen.
    Wees dus even eerlijk: niet alleen Spekman ruimte geven maar ook Peetoom. Dat is wel zo sportief.

  2. Geurt Kuiper

    Maar wat heeft Ruth Peetoom met 1 mei? Weinig lijkt me. Beetje ver gezocht deze reactie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).