Albert Heijn in Noordgebouw aan Stationsplein vanaf woensdag open | De Utrechtse Internet Courant Albert Heijn in Noordgebouw aan Stationsplein vanaf woensdag open | De Utrechtse Internet Courant

Albert Heijn in Noordgebouw aan Stationsplein vanaf woensdag open

Albert Heijn in Noordgebouw aan Stationsplein vanaf woensdag open
Bron: Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling
De Albert Heijn opent woensdag om 11.00 uur de nieuwe vestiging aan het Utrechtse Stationsplein. De winkel zit aan de kop van het Noordgebouw, tegenover station Utrecht Centraal.

De Albert Heijn opent woensdag om 11.00 uur de nieuwe vestiging aan het Utrechtse Stationsplein. De winkel zit aan de kop van het Noordgebouw, tegenover station Utrecht Centraal.

Het assortiment en de inrichting zijn toegespitst op stadsbewoners en passanten. De nieuwe Albert Heijn is bijna 1.000 vierkante meter groot.

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne en ligt aan het Stationsplein. Het Noordgebouw is circa 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en horeca. Zo komt er ook een hotel met 162 kamers, restaurant, bar en een wellness.

15 Reacties

Reageren
 1. MichielK

  He ja, hier zaten we echt op te wachten. Nu hebben we 2 reguliere AH’s en 4 AH to Go’s in een straal van een paar honderd meter. Gelukkig dat Jumbo en Spar binnenkort voor wat afwisseling komen zorgen…

 2. JdV

  Met normale AH prijzen, of ook qua beprijzing gericht op de stadsbewoner en passant dus dubbel zo duur cq AH to Go tarieven?

 3. Bernhard

  Veel Appies zo binnen de singel.

 4. Fred

  En hopelijk hebben ze er ook gewone kassa’s, en niet alleen van die zelfscan-kassa’s.

 5. Léon

  @JdV het is een gewone Albert Heijn dus ik ga er vanuit dat het gewone Albert Heijn prijzen zijn

 6. Herman

  Snap de aversie tegen AH niet zo goed, vind het persoonlijk fijne winkels, die er mooier uitzien dan Jumbo en ook heeft AH een beter assortiment.
  Waarom de Jumbo’s dan toch bejubeld worden? De sympathieke nieuwkomer Jumbo die de gevestigde AH aanvalt wat sympathie veroorzaakt?

  Gelukkig kunnen we steeds meer kiezen, straks 2 grote AH’s, grote Jumbo en een hele rits mini’s van AH, Spar en nog wat los grut.

 7. BramD

  Gek toch dat zo’n plein, zoals ons dat op het plaatje wordt getoond, in werkelijkheid altijd veel krapper blijkt te zijn…

 8. Willem

  Wel handig dat ze rekening houden met stadsbewoners als ze in de stad een vestiging openen. Had ik niet bij stilgestaan dat dat een heel ander soort mens is dan de dorpsbewoner of de plattelandsbewoner.

 9. JdV

  @Wille: Kun jij ook niks aan doen joh. Maar ik weet zeker dat het assortiment bij een stad AH anders is dan in Knotstronkerveen. Verkopen ze veel halal of koshere maaltijden in jouw dorp?

 10. Simon

  @Fred: want?

 11. Robin

  @willem: als ik 20 minuten moet rijden naar een dichtstbijzijnde supermarkt doe ik toch echt heel anders boodschappen dan als ik op 5min lopen naar de supermarkt ga.

 12. Simone

  @Bernhard, er zijn en blijven er pas twee binnen de singel? Ik vind dat er juist weinig normale appies zijn!

 13. Yoshua

  Begrijp die Jumbo groupies ook niet echt, wat er nou zo jumbo aan de Jumbo is.
  Het is een winkel met een zeer beperkt assortiment wanneer je AH gewend bent.
  Waarom er zoveel supermarkten komen op HC is mij een raadsel.
  Je gaat toch niet vanaf HC de halve stad door sjouwen met boodschappen terwijl picnic en AH het in de keuken komt brengen.

 14. WillemII

  @Joshua: Nou de Jumbo heeft wel het uitgebreidste soort soepen, bij de AH wordt het assortiment met de dag kleiner. Wel beetje triest dat HC en omgeving alweer wordt volgepropt met supermarkten en vreetschuren met hier en daar en sport en kledingzaak. Originaliteit is ver te zoeken. Binnenkort weer een foodpaleis met kledingzaak in het oude postkantoor. Wat ik helemaal banaal vind is dat Picnic karretjes af en aan rijden bij straten waar supermarkten op steenworp afstand gevestigd zitten.

 15. Frans

  plattegrondje zou ook geen kwaad kunnen. vraag mij echt af waar het ligt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).