Albert Heijn opent winkel aan Stationsplein Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Albert Heijn opent winkel aan Stationsplein Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Albert Heijn opent winkel aan Stationsplein Utrecht

Albert Heijn opent winkel aan Stationsplein Utrecht
Bron: Dura Vermeer Vastgoed en VORM Ontwikkeling
Albert Heijn opent volgend jaar een winkel aan het nieuwe Stationsplein in Utrecht. Het betreft een supermarkt van circa 1.300 m2 in het in aanbouw zijnde Noordgebouw.

Albert Heijn opent volgend jaar een winkel aan het nieuwe Stationsplein in Utrecht. Het betreft een supermarkt van circa 1.300 m2 in het in aanbouw zijnde Noordgebouw.

Het Noordgebouw komt direct naast het nieuwe Utrecht Centraal en Hoog Catharijne en ligt aan het nieuwe Stationsplein. Het Noordgebouw is circa 23.000 m2 groot en bestaat uit de functies kantoren, wonen, retail en horeca. Zo komt er ook een hotel met 162 kamers, restaurant, bar en een wellness.

De betrokken partijen maken nu bekend dat er ook een supermarkt van Albert Heijn in het gebouw komt. Naar verwachting zal de winkel eind 2018 zijn deuren openen.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. W

  leuk zo’n bericht maar het zou pas nieuwswaardig zijn als ah er niet zou komen….

 2. MichielK

  Is dat dan ter vervanging van de bestaande AH in Hoog Catharijne?

 3. JdV

  Ben benieuwd of de AH op het Gildenkwartier dan blijft ?

 4. paul

  Mooi! ik was al bang dat er te weinig nieuwbouw zou zijn en daarmee te veel ‘groen’ overblijft. Al vind ik de bebouwing wel wat karig, kan het niet iets groter en iets hoger?

 5. Rob

  In het station zitten er ook twee tegenover elkaar

 6. Erik

  De nieuwe uitgang van HC bij het Godebaldkwartier is deels door de AH heen geprojecteerd, ik ga er van uit dat die daar verdwijnt.

 7. el

  Erik: wees maar niet te optimistisch. Waar iets verdwijnt, AH verschijnt!
  Niemand naar-of van de trein, zonder bonuskaart van Albert Heijn.
  Verplicht Open tot zelfs na 20u….geen probleem,
  concurrenten verdwijnen, 1 voor 1.

 8. Cico

  Super, kunnen we eindelijk een keer naar de Albert Heijn.

 9. Peter

  Echt super. Een Albert Heijn. Die misten we nog in het centrum van Utrecht.

 10. Herman

  da’s nu het verschil tussen hc en leidsche rijn wij een AH zij een Jumbo.

 11. GerardMartin

  De zoveelste AH in Utrecht centrum👎
  Is er nou niemand anders die daar een goed gesorteerde supermarkt wil beginnen?? Wij als bewoners van het stationsgebied willen wel eens wat anders dan al die veredelde AH to-go’s om ons heen!!

 12. Henny terboden

  @GerardMartin In welk bewonersoverleg is uw uitspraak besproken? Ik kan mijn niet herinneren dat ik als mede bewoner van het stationsgebied toestemming heb gegeven om deze uitspraak uit mijn naam te doen. Als u de volgende keer een uitspraak doet, deze dan graag uit uw eigen naam doen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).