Drie nieuwe namen toegevoegd aan Leidsche Rijn Centrum; 75 procent ruimte gevuld

Drie nieuwe namen toegevoegd aan Leidsche Rijn Centrum; 75 procent ruimte gevuld
Foto: Robert Oosterbroek / DUIC
Leidsche Rijn Centrum kan weer drie nieuwe namen toevoegen aan de lijst met winkels. In het voorjaar van 2018 is de grote opening en intussen is driekwart van de winkelruimte ingedeeld.

Leidsche Rijn Centrum kan weer drie nieuwe namen toevoegen aan de lijst met winkels. In het voorjaar van 2018 is de grote opening en intussen is driekwart van de winkelruimte ingedeeld.

De laatste namen die aan de tweeduizend vierkante meter beschikbare winkeloppervlakte zijn toegevoegd zijn Sport2000, Shoeby en Miss Etam.

Er zullen grote en kleine merken te vinden zijn in het nieuwe winkelcentrum. Enkele namen zijn HEMA, H&M, Mango, Jack & Jones, C&A, Rituals en Vapiano.

Het centrum wordt ingedeeld met een aantal pleinen, promenades en stadsboulevards. Het Brusselplein moet een van de grote publiekstrekkers worden. In het hele centrum komen internationale ketens, maar is er ook ruimte voor lokale ondernemers.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Rietje

  Wat een verrassing.
  Nog meer van hetzelfde van wat je overal al hebt.

 2. henk

  @ Rietje. Is dat niet een kans voor jou? Zelf een unieke winkel openen?

 3. Chantal

  Geen reden om Leidsche Rijn te bezoeken. Wat gaat LR onderscheiden van Emmen, Putten en Waalwijk?

 4. sjaak

  Dat je blij moet zijn dat een sport2000 of een miss etam zich gaat vestigen in een winkelgebied… hoe diep kun je zakken..?

 5. Soace

  Ach. Er wordt door de gemeente helemaal niet gedacht aan het beste belang van de inwoner of duurzaamheid (denk aan milieu en werkomstandigheden waarin kleding geproduceerd wordt). Alleen naar in het belang van het grootkapitaal; de projectontwikkelaars, vastgoedboeren en multinationals.

 6. Gregor

  Zoals Henk zegt, wie steekt zijn nek uit en opent een “unieke” winkel, wat dat dan ook mag zijn….25% is nog te vergeven mensen!

 7. Hankiepankie

  Wel grappig dat ook hier weer de gemeente gezien wordt als de ultieme vijand die altijd het slechtste voor heeft met de arme burger. De gemeente kan niet bepalen welke winkels zich hier willen vestigen. Blijkbaar willen de burgers deze winkels hebben, anders zouden ze niet kunnen bestaan. Wel gek dat er zoveel vestigen komen van dit soort winkels als er zoveel mensen een hekel aan hebben.

 8. Goonie

  @Chantal: Onderscheidend voor de potentiële klanten in Leidsche Rijn is, volgens mij, dat het winkelcentrum Leidsche Rijn in Leidsche Rijn ligt. Ik begrijp dat je vindt dat Waalwijk, Emmen en Putten een nationale aantrekkingskracht hebben, maar ik denk dus echt dat dé doorslaggevende reden voor bewoners van Leidsche Rijn om naar het winkelcentrum Leidsche Rijn te gaan zal zijn dat het het allerdichtste bij van de hele wereld is.

  We zullen het zien hoor. Ik woon in Utrecht maar doe trouwens ook mijn dagelijkse boodschappen vaak in Emmen, misschien komen we elkaar nog eens tegen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).