Dunkin' Donuts komt naar Utrecht met twee vestigingen - De Utrechtse Internet Courant Dunkin' Donuts komt naar Utrecht met twee vestigingen - De Utrechtse Internet Courant

Dunkin’ Donuts komt naar Utrecht met twee vestigingen

Dunkin’ Donuts komt naar Utrecht met twee vestigingen
De opening van de eerste Dunkin' Donuts in Amsterdam. Foto's: KroesePaternotte
Dunkin’ Donuts gaat twee vestigingen openen in Utrecht. De eerste vestiging zal dit jaar in oktober of november openen aan het Vredenburgplein.

Dunkin’ Donuts gaat twee vestigingen openen in Utrecht. De eerste vestiging zal dit jaar in oktober of november openen aan het Vredenburgplein.

Retailspecialist KroesePaternotte wil twee vestigingen openen in Utrecht. De eerste Dunkin’ Donuts van onze stad zal in het oude pand van Bakerstreet komen, aan Vredenburg 1.

Steve Schumann van KroesePaternotte laat weten dat ze in ieder geval nog een tweede vestiging van Dunkin’ Donuts willen gaan openen, maar daarvan is de locatie nog niet exact bekend. “We zijn in gesprek om te kijken of we op het Centraal Station of in Hoog Catharijne een tweede vestiging kunnen realiseren. Dan hebben we één vestiging binnen en één buiten, dat vult elkaar mooi aan.”

Dunkin’ Donuts

De Amerikaanse keten had van 1997 tot 2000 vijf vestigingen en een fabriek in Nederland, maar moest deze sluiten wegens het ontbreken van investeerders. In 2014 maakte het bedrijf echter bekend de komende jaren weer nieuwe winkels te willen gaan realiseren in Nederland. Afgelopen maart werd de eerste vestiging in Nederland weer geopend aan de Nieuwendijk in Amsterdam.

De opening van Dunkin’ Donuts in Amsterdam

4 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Leuk. Weer een echte amerikaanse keten er bij. Hopelijk komen Applebee’s en Chipotle ook nog een keer naar 030.

 2. Willem

  @JdV: kunnen we hier net zo lekker moddervet worden als de Amerikanen…

 3. binnenstadbewoner

  Hopelijk spreekt het “doNuts”personeel wel Engels; i.v.m. de toeristen.
  En mogen we een echte (overweight)Amerikaan verwachten bij de opening?
  Ik verheug me nu al op 2 doNutszaken, omdat Amsterdam er maar 1 heeft!

  En misschien nog een donut in het te verwachten Vredenburg-mozaik-oppervlak?

 4. Wendy

  Ah, jammer, net niet meer op tijd om bij Twin Peaks te nuttigen…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).