H&M opent nieuwe Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht H&M opent nieuwe Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht

H&M opent nieuwe Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht

H&M opent nieuwe Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht
Foto: Instagram Hoog Catharijne
Een conceptwinkel van H&M Home opent binnenkort aan de Zuidpassage van Hoog Catharijne in Utrecht. De winkel komt naast de Lego Store en moet deze zomer nog de deuren openen.

Een conceptwinkel van H&M Home opent binnenkort aan de Zuidpassage van Hoog Catharijne in Utrecht. De winkel komt naast de Lego Store en moet deze zomer nog de deuren openen.

Momenteel krijgt het pand nog een nieuwe inrichting, maar vanaf de buitenkant is het al te zien: naast de Lego Store komt een nieuwe vestiging van H&M Home Concept Store.

In de conceptwinkel kunnen bezoekers terecht voor interieur- en lifestyle-artikelen, zoals spiegels, servies, sierkussens en klein meubilair.

De eerste H&M Home Concept Store werd in juni 2020 geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam.

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hoog Catharijne (@hoogcatharijne)

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Dorine

  Vertaling.
  H&M zet een keten van woonwinkels op, en daar komt er nu een van in HC.

  Best leuk, als ze van die opgeblazen quasi-interessantdoenerij wegblijven.

 2. wollie

  in mijn tijd heette dat een winkel. maar ik kom dan ook al jaren niet meer in HC.

 3. wollie

  kun je in utrecht nog uit eten zonder in een ‘concept’ te belanden?

 4. Confusius

  @ Dorine

  Ja man, menig provinciestad heeft en had al zo’n winkel. Utrecht heeft kennelijk nog niet eens prioriteit meer (het is dan ook een veredelde provinciestad die internationaal weinig voorstelt, al vinden de Utrechters zelf van wel. Beetje zelfde probleem als met dat voetbalclubje> zal wel Utrechts mentaliteitsdingetje zijn).

  En @DUIC, waarom is dit nieuws?

 5. Scherpschutter

  Dit wordt meer dan vermoedelijk een totale flop. Een winkel met huisraad op een locatie waar je vrijwel niet met de auto kunt komen, is gedoemd om te mislukken.

 6. Kaat

  Zo waar, een leegstand pand verhuurd op HC, nog tig te gaan!

  Maar idd is dit nieuws?

 7. passalacqua

  nog meer van hetzelfde in die overdekte mondiale ketens cluster met de naam hc the mall haha

 8. Niels Bokhove

  Verkopen ze daar alleen concepten die je dan thuis kunt realiseren? Verkoop van gebakken lucht, lijkt me. Gebakken lucht kun je sowieso al thuis maken, gewoon een lege koekepan op de ingeschakelde kookplaat zetten.
  @ wollie: helemaal mee eens. Ga je alsnog hongerig weer naar huis, want gebakken lucht vult niet echt, ook slecht voor je longen`.
  Overigens: als je die foto ziet, waan je je in Londen. Er is vrijwel geen Nederlands woord meer te lezen in die marmerbunker die NHC heet.

 9. Katja

  “In de conceptwinkel kunnen bezoekers terecht voor interieur- en lifestyle-artikelen, zoals spiegels, servies, sierkussens en klein meubilair” Zoiets als de Xenos en de Blokker. Vernieuwend hoor…

 10. Wim

  De zuurpruimen kwamen werd uit hun holen.
  Jullie hoeven daar niet naartoe, variatie in winkels is altyd welkom

 11. Confusius

  @ Wim

  Ja joh, meer kinderarbeid en meer milieuvervuiling!

  Zodat de aandeelhouders nog rijker worden ten kosten van andere mensen, alleen maar zodat jij een zogenaamd hip serviesje voor weinig knaken kan kopen. Dat is inderdaad de toekomst van deze planeet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).