Home Concept Store van H&M opent deuren in Hoog Catharijne in Utrecht Home Concept Store van H&M opent deuren in Hoog Catharijne in Utrecht

Home Concept Store van H&M opent deuren in Hoog Catharijne in Utrecht

Home Concept Store van H&M opent deuren in Hoog Catharijne in Utrecht
Het Zweedse Hennes & Mauritz opent deze zaterdag een zogenoemde Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht. In plaats van kleding, waar het modebedrijf vooral om bekend staat, worden in deze winkel allerlei producten verkocht om het huis mee aan te kleden.

Het Zweedse Hennes & Mauritz opent deze zaterdag een zogenoemde Home Concept Store in Hoog Catharijne in Utrecht. In plaats van kleding, waar het modebedrijf vooral om bekend staat, worden in deze winkel allerlei producten verkocht om het huis mee aan te kleden.

Het is de derde winkel in zijn soort die H&M in Nederland opent en de eerste in Utrecht. De zaak is te vinden naast de Lego Store in winkelcentrum Hoog Catharijne en beslaat 539 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen.

“Van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot de kinderkamer en alle ruimtes daartussenin; de nieuwe H&M HOME Concept store biedt alles wat je nodig hebt om een modern en persoonlijk interieur te creëren”, is te lezen in een persbericht van Hennes & Mauritz. In de conceptwinkel kunnen bezoekers terecht voor interieur- en lifestyle-artikelen, zoals spiegels, servies, sierkussens en klein meubilair.

Ter gelegenheid van de opening is er tot 22 juli een samenwerking met Studio hARTe, waar handgemaakte kunstwerken en posters in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. “Verder kunnen klanten tijdens het openingsweekend op 16 en 17 juli profiteren van een speciale kortingsactie, houtwerk in-store laten graveren en gebruik maken van een borduurservice”, aldus H&M.

24 Reacties

Reageren
 1. Filantroop

  Sfeerloos playmobil gebouw zonder enige klasse! Smakeloos! Geen Galeries Modernes iig!

 2. Katja

  Dus een soort HEMA-Blokker-Xenos ? Overbodig.

 3. Julia

  ‘Een modern en persoonlijk interieur creëren’ …. Lekker belangrijk🙄

 4. Scherpschutter

  Die zijn failliet in een paar maanden. Wie begint nu een interieurwinkel op een plek die onbereikbaar per auto is?

  Location. Location. Location.

 5. Jantientwintig

  Wat is het concept? Dit is toch gewoon weer een uitgekauwd format met in China gefabriceerde meuk.

 6. JP

  @Scherpschutter Er is parkeergarage om de hoek he? En de meubels kan je ook gewoon online bestellen nadat je ze in de winkel hebt gezien. 80% van H&M home bestaat uit kleine accessoires die makkelijk mee te nemen zijn.

 7. Scherpschutter

  JP

  Yes. Zie alleen maar eens bij die parkeergarage te komen in de verkeershel van links….Nee man. Dit gaat niet werken. Mensen rijden wel even naar de meubelboulevard. Prima bereikbaar auto, parkeren voor de deur en meerdere winkels op een kleine oppervlakte.

  Failliet in een paar maanden. Let maar op.

 8. Confusius

  Apart hoe SS van het door hem geliefde advetorial werk van een multinational kan gaan zeiken over “links” en de “terreur” (lachwekkend), van een door hem verlate stad. hij vermaakt zich zo in Stadskanaal dat hij op deze zonnige dag wederom 15 posts aan het lezen is en daaronder zijn “framing” aan het reaguren is, in plaats van gewoon zijn leven aan het leiden/ lijden is.

 9. Hans

  @ Confusius

  Volgens mei is het lijden 😎

 10. Scherpschutter

  @Hans

  Volgens mij is het juli…LOL

 11. Lachband

  @ Confusius

  Het verbaast me vooral dat onze emigrant niet laaiend enthousiast over deze ondernemers te keer gaat in zijn gebruikelijke bewoording: geniaal concept, heel veel succes voor deze goudeerlijke ondernemers, baggervette winsten toegewenst en hij komt spoedig groot inslaan. Vandaag won zijn haat/jaloezie voor “links” (lekker ongedefinieerd, LOL!) het blijkbaar van zijn voorliefde voor ondernemers.

  Ik ben sowieso benieuwd of Scherpschutter wel eens woord heeft gehouden door daadwerkelijk vanuit Stadskanaal langs te gaan bij al die ondernemers waar hij zijn komst aankondigde. Heb je bijvoorbeeld ooit al gebruik gemaakt van de door jou zo bewierookte The Cool Market, ouwe Stadskanaler? Of bij Waku Waku?

 12. passalacqua

  @scherpschutter
  haha hilarisch h&m failliet in een maand, jij gelooft in sprookjes zeker?
  dat type winkel op die plek gaat echt wel lopen, het zijn vooral woonaccesoires dus die hoef je niet met auto te vervoeren slimmerik, of t wordt simpelweg bezorgd

 13. Scherpschutter

  @passalaqua

  “haha hilarisch h&m failliet in een maand, jij gelooft in sprookjes zeker?”

  Nee hoor. Het probleem is dat u een serieuze leesbeperking heeft. Ik heb nergens gezegd dat ze in een maand failliet zijn.

  Verder zal de markt oordelen, fair en genadeloos als ze altijd is.

 14. Scherpschutter

  @Lachband

  Tot dergelijke interne corruptie ben ik niet in staat. Goed is goed, slecht is slecht. Dit is een slecht concept. Locatie, locatie, locatie….

  Voorts volstaat het om te zeggen dat uw geliefde Scherpschutter áltijd woord houdt.

 15. Herman

  “Home concept store”….. of je moet in een deuk hebben gelegen of zo stonend als een garnaal zijn geweest toen deze naam werd bedacht.

 16. Koel Hoofd

  @Scherpschutter
  Welkom in de 21e eeuw.
  Doe je zelf een lol, kijk eens op de website.
  H&M richt zich op jong hyperconsumerend publiek, die leeft met de H&M app onder het vingertje… Komt wel goed.

 17. passalacqua

  de denigrerende hautaine toon van scherpschutter jegens anderen begint behoorlijk te irriteren moderators!

 18. Scherpschutter

  passalacqua 18/7/2022 – 10:36

  Ok! Toen je me “slimmerik” noemde bedoelde je dus letterlijk dat je me slim vindt. Dank daarvoor en vanzelfsprekend ook complimenten voor de scherpe observatie. En ik maar denken dat je dat je dat hautain-denigrerend bedoelde… LOL

 19. passalacqua

  vanuit het rap vergrijzende GMT+2 stadskanaal je mening veelvuldig op duic poneren, blijkbaar de enige plek?

 20. Confusius

  No worries passalacqua.

  Mensen die zich doorgaans verheven voelen stellen (in het echt) niet zoveel voor. Soms weten ze dat zelf ook en soms niet.

  Ik kan onaardige dingen zeggen over het huidige vestigingsoord van SS, maar dat doe ik maar niet. Vind ik zielig voor Stadskanaal. Zo erg is het daar helemaal niet.

  Gelukkig prikken de meeste lezers er wel doorheen.

 21. Confusius

  Wanneer de aanbidder van de neo-liberale kerk al kapitalistische concepten begint af te vallen, weet je hoe laat het is.

 22. PeterH

  @Confusius: een verlate stad? Loopt de klok daar achter?

 23. Confusius

  Meer dat een überkapitalist is neergestreken in een stad waar 40% van de bevolking ooit werkte bij een sociale werkplaats die dus een soort van basisinkomen kreeg. En dat het SS iemand is die een hekel heeft aan de mensen waar hij nu tussen woont (ik niet overigens, ik ken genoeg leuke mensen daar).

  Iets met Kharma.

 24. NBUtrecht

  Of je het nu een mooie winkel/handige locatie vind of niet, iedereen moet het er toch wel mee eens zijn dat grootmacht H&M vast niet zomaar wat probeert. Ze hebben ergens in hun kantoren vast een heel groot blik met marketeers, vastgoedspecialisten, marktanalisten en andere waarzeggers die hier niet over 1 nacht ijs zijn gegaan. Ze liggen volgens mij ook echt niet wakker van een paar rode cijfertjes van 1 enkele winkel. Sterker nog, ik ben er van overtuigd dat het ze niet eens om de omzet van deze ene winkel gaat. Dit gaat ze vooral om naamsbekendheid van het merk H&M (home) en een fysieke etalage bieden voor alle aankopen die later online gedaan gaan worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).