Men at Work met twee vestigingen in Utrecht failliet verklaard - De Utrechtse Internet Courant Men at Work met twee vestigingen in Utrecht failliet verklaard - De Utrechtse Internet Courant

Men at Work met twee vestigingen in Utrecht failliet verklaard

Men at Work met twee vestigingen in Utrecht failliet verklaard
Archieffoto Hoog Catharijne
Kledingwinkelketen Men At Work is failliet verklaard. In Utrecht zitten twee winkels van het kledingmerk; een in Hoog Catharijne en een outlet aan de Lange Viestraat.

Kledingwinkelketen Men At Work is failliet verklaard. In Utrecht zitten twee winkels van het kledingmerk; een in Hoog Catharijne en een outlet aan de Lange Viestraat.

Het bedrijf heeft 27 vestigingen in Nederland. Eerder deze maand werd al bekend dat de winkelketen financieel in de problemen zat. Nu is het faillissement definitief. Wel wordt onderzocht of een doorstart, van de keten die in 2007 is opgericht, mogelijk is. Er werken zo’n 425 mensen bij Men at Work.

De twee vestigingen in Utrecht zijn woensdag nog open. De curator gaat de komende tijd bekijken welke vestigingen er langer open kunnen blijven. De eerste berichten duiden erop dat de winkel in Hoog Catharijne langer open blijft. De zaak aan de Lange Viestraat is na vandaag waarschijnlijk dicht.

4 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Men out of work.
  Maar op zich een begrijpelijke ontwikkeling gezien het beleid in Utrecht.
  Stel, je hebt een spijkerbroek nodig. Dan ga je eerst met de fiets, auto of bus ( als die rijdt) naar een winkelcentrum. Effe 5 euro betalen en je bent er, na een half uurtje verkeer. Je loopt naar de winkel en hoopt dat ze de broek die jij wilt hebben op voorraad hebben. Mocht dat zo zijn dan pas je in een krap en warm hokje de broek. Als alles meezit koop je hem voor een behoorlijk / te hoog bedrag en ga je weer terug naar huis.
  Of je zit thuis, zoekt de broek op internet, besteld hem bij de goedkoopste aanbieder en neemt de volgende dag de broek in ontvangst.
  Deatilhandel is een uitstervend beroep, wen er maar aan. Er zijn al ontelbare winkels gesneuveld en er zullen nog vele volgen.

 2. Mark

  Wat zonde dat MAW failliet is zeg. Waar moet ik nu straks een wit T-shirt voor 25 euro kopen terwijl de 120dB muziek mijn trommelvliezen erodeert?

 3. Hans

  MAW was met stip het meest irritante kledingwinkelconcept wat er bestond. Popi en opdringerige verkopers.

 4. Peter

  nou…ze zijn de verkeerde weg ingeslagen toen ze B kleding gingen verkopen.

  Toen er nog G-Star, Fred Perry etc. werd verkocht kwam ik er regelmatig, daarna nooit meer.

  Jammer…want de stad mist weer een in potentie leuke modewinkel voor mannen, en er zijn er al zo weinig!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).