Ook foodmarket in voormalig V&D pand | De Utrechtse Internet Courant Ook foodmarket in voormalig V&D pand | De Utrechtse Internet Courant

Ook foodmarket in voormalig V&D pand

Ook foodmarket in voormalig V&D pand
Toekomstbeeld van het vernieuwde V&D-pand aan de Rijnkade met een doorgetrokken Catharijnesingel. Beeld: IEF Capital/BouwfondsIM (opdrachtgever) en Jan Bakersarchitecten BV. (architect).
In het voormalige V&D-pand komt naast de Hudson’s Bay en waarschijnlijk de Primark ook een foodmarket van zo’n 1.700 vierkante meter. 

In het voormalige V&D-pand komt naast de Hudson’s Bay en waarschijnlijk de Primark ook een foodmarket van zo’n 1.700 vierkante meter. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad deze ochtend. Het wordt een overdekte hal met verschillende eettentjes en eetwinkels. De ingang komt aan de Rijnkade.

Wie de hal gat exploiteren is nog niet bekend.

Gekoppelde berichten

16 Reacties

Reageren
 1. herman

  Gelukkig!

  Er is in Utrecht steeds minder “food” te koop. Eindelijk weer eens wat nieuws en origineels.

 2. cas

  Die is sowieso snel weer dicht.

 3. Michel Post

  Food Market? Klinkt als een lokkertje voor toeristen. Wat zullen ze teleurgesteld zijn als het gewoon de zoveelste supermarkt blijkt te zijn.

 4. HvR

  Klinkt hip, maar wordt natuurlijk bedoeld voor middelbare dames die na het shoppen in Hoog Catharijne nog een goor stuk opwarmpizza of ‘biologische’ bonenschotel naar binnen wil werken met wat vieze wijn en een halve liter voor manlief.

  Zoals alles in Hoog Catharijne: zolang het geld oplevert niet zeiken, maar ook nóóit heen gaan.

 5. Y

  Hoezo in dit deel is er toch weinig te eten?
  Aangezien dit een leuk nieuw stukje Utrecht wordt gaat dit zeker aantrekkelijk worden voor bezoekers met genoeg aanbod aan winkels en eten.

 6. Paul

  Wat er ook gebouwd wordt er komt food of horeca in.
  Ooit onderzoek gedaan naar levensvatbaarheid?

 7. Leejohn

  Aangezien er een Primark in het zelfde gebouw zit en niemand die van lekker eet houdt in de buurt van HC komt verwacht ik een ‘Amerikaanse’ shoppingmall foodmarket. Wat betekent: fastfood concepten.

 8. Katja

  En in de kelder een subtropisch zwemparadijs ? Waarom niet !?

 9. AV

  Wat een zure reacties. Azijn door de cornflakes gedaan vanochtend?

 10. Anti

  @Y

  Aantrekkelijk………wat een giller.

  Hahahahahahahahahahahahaha.

  Hoog Catherijne is puur bedoeld zodat je jouw zuur verdiende centen opmaakt en zodat je het idee krijgt dat je daar dan gelukkig van wordt, dat is de opzet van alle winkels die daar zitten/ komen te zitten.

  Dan kan je als je het geld kwijt bet weer gaan werken en dan het de volgende keer weer uitgeven. Je kan er ook gewoon niet heen gaan.

 11. Y

  @anti

  Dan ga je toch niet! Ik persoonlijk houd ervan om op een zaterdag lekker de stad in te duiken, Utrecht is nu helaas nog niet aantrekkelijk genoeg maar het wordt wel beter ja.
  Aangezien een Hoofddorp al meer te bieden heeft dan Utrecht ben ik daar ook al vaak te vinden of zelfs in Almere is het beter dan Utrecht.
  Ik vind dus alles wat er nieuw in Utrecht komt van toegevoegde waarde en ja je hoeft niet heel veel geld uit te te geven kan ook met mate.
  en je leeft maar 1 keer misschien is het handig om te weten dat je je geld niet meeneemt na je dood.
  En ik werk om te genieten en leuke dingen te doen alleen hoop ik dat ik niet mijn mooie stadje daarvoor hoef te verlaten:)

 12. Oordeel niet

  Ja, als je Hoofddorp en Almere beter vindt dan Utrecht zijn we snel uitgepraat denk ik. Het type dat voor de gezelligheid in Hoog Catharijne op het terras gaat zitten…

 13. WvR

  @Anti: Alle consumenten goederen en winkels zijn daar voor bedoeld, Je mag ook niks kopen. Mogen mensen zelf uitmaken. Ik vind Andre Rieu helemaal niks, een gigantische hoeveelheid mensen over de hele aardbol wel. Mooi toch? Het feit dat jij iets niet leuk vindt, maakt datgene niet minder of ondergeschikt aan wat jij leuk vindt.

  Maar of je nu wel of niet iets koopt, de dag er na moet je nog steeds gaan werken. Of op je uitkering wachten.

 14. Kakhiel

  @y: ga je toch lekker naar hoofddorp – of all places!
  Doei!

 15. Anti

  @ Y

  Uhhhhhhhh. Ik kom er dus ook niet, in Hoog Catherijne. Ik krijg het er benauwd.

  En geef jij je geld er maar lekker uit. Daar worden de hoge heren aan de top die al het geld in hun zakken schuiven alleen maar blij van en geloof me, ze lachen je uit, omdat je in hun marketingbullshit trapt. Het idee dat je echt gelukkig wordt van shoppen en dat het iets bijdraagt aan je leven. Wat een giller. Werken> shoppen> rekening leeg> weer werken. Werken> heel hard “ontspannen” om van dat werken bij te komen in de vorm van shoppen> weer werken, omdat je rekening weer gespekt moet worden. Heel zinnig inderdaad.

  En dan fucking Hoofdorp en Almere verkiezen boven Utrecht, dat laat al zien dat we je niet echt serieus moeten nemen.

  Utrecht buiten Hoog Catherijne> staat in vele internationale tijdschriften als de plek die je moet ontdekken. En Hoog Catherijne is dus vergelijkbaar met Hoofdorp en Almere. Of inwisselbaar voor winkelcentra die in alle semi-nieuwbouwoorden staan. Je bent de vergelijking met cityplaza in Nieuwegein nog vergeten. Hahahahahah.

  Dijenkletsen hier thuis. Ga jij maar genieten in die zogenaamde “authentieke” foodhall, waar je gewoon voorgefabriceerd eten krijgt, dat tegen de laagste prijs is “geproduceerd”. Ik durf te wedden dat het gewoon een soort La Place wordt. Daar geef ik inderdaad mijn geld niet aan uit. Genoeg plekken in Utrecht waar je echt eten kan kopen. Ook binnen 5 minuten lopen van Hoog Catherijne af overigens. Maar dan zul je het echte centrum in moeten.

 16. Dirk

  Goede ontwikkeling. Ik snap verder best dat ze een ingang aan de rijnkade willen hebben, maar in het belang van de stad zou het zo mooi zijn als er ook ingangen komen aan de catharijnesingelkant. Juist de eigenaren van het VVD-pand zouden in moeten zien dat het in hun belang is dat er andere looproutes ontstaan..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).