Supermarkt Coop aan de Croeselaan verbouwt en krijgt keuken voor verse maaltijden Supermarkt Coop aan de Croeselaan verbouwt en krijgt keuken voor verse maaltijden

Supermarkt Coop aan de Croeselaan verbouwt en krijgt keuken voor verse maaltijden

Supermarkt Coop aan de Croeselaan verbouwt en krijgt keuken voor verse maaltijden
Beeld: Google Streetview
De Coop aan de Utrechtse Croeselaan wordt verbouwd en krijgt een keuken om verse maaltijden te kunnen verkopen. Op maandag 26 oktober gaat de nieuwe winkel open.

De Coop aan de Utrechtse Croeselaan wordt verbouwd en krijgt een keuken om verse maaltijden te kunnen verkopen. Op maandag 26 oktober gaat de nieuwe winkel open.

Ook in de supermarkt zelf gaan wat dingen veranderen. Zo wordt het assortiment uitgebreid en worden er voorbereidingen getroffen voor zelfscankassa’s. Die kassa’s moeten ‘in de nabije toekomst’ in de winkel komen. Ook komt in de winkel led-verlichting en worden CO2-neutrale koelingen geplaatst.

De nadruk in de nieuwe winkel ligt volgens supermarktmanager Michael Lammers op ‘vers’. “Er is veel aandacht voor lekker en verantwoord eten in de gemoderniseerde winkel. Zo komt er een grote keuken, waar straks dagelijks baguettes vers belegd worden en maaltijden, pizza’s, salades en wraps worden bereid”, zegt hij. De verse maaltijden zijn gedurende de hele dag te koop.

De winkel is sinds 9 oktober dicht en heropent maandag 26 oktober om 15.00 uur de deuren.

8 Reacties

Reageren
 1. Katja

  Is dat niet een gedeelte dat tegen de vlakte moet, als het idiote plan van de gemeente doorgaat ?

 2. MJPD

  De verse maaltijden bestaan dus enkel uit pizza’s, salades en wraps? Gemiste kans om volwaardige maaltijden aan de maan te brengen…

 3. Joost

  @katja

  Nee dat gaat om de huizen in het verlengde van de Moreelse brug. Tussen de van Zijstweg en het restaurant (monument)

 4. E Westerhoff beekink

  Geweldige winkel goede concurrent voor de albert heijn vondellaan waar dagelijks scholieren van het roc ernaast binnen stormen om een broodje te halen en nergens naar kijken met de nogal beperkte winkelruimte en het corona gedoe

 5. Wouter

  Dit is een fijne ontwikkeling. De AH wordt inderdaad zo nu en dan overspoeld door scholieren.

  @MJPD
  Dat staat er niet.

  @Joost
  Inderdaad. En voordat er ophef ontstaat over het slopen van een monument: het restaurant blijft staan.

 6. Jeroen

  Ik heb al een keuken

 7. JdV

  Goede supermarkt. 365 dagen per jaar open, als een van de weinigen in Utrecht.

 8. Jeroen

  @MJPD wel lezen, er staat: maaltijden, pizza’s. De pizza’s worden dus niet als maaltijd gepresenteerd. Die komma ipv een dubbele punt is belangrijk..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).