TK Maxx opent in 2023 een warenhuis in het voormalige pand van H&M aan de Oudegracht in Utrecht TK Maxx opent in 2023 een warenhuis in het voormalige pand van H&M aan de Oudegracht in Utrecht

TK Maxx opent in 2023 een warenhuis in het voormalige pand van H&M aan de Oudegracht in Utrecht

TK Maxx opent in 2023 een warenhuis in het voormalige pand van H&M aan de Oudegracht in Utrecht
In het voormalige pand van Hennes & Mauritz aan de Oudegracht in Utrecht opent in het voorjaar van 2023 een vestiging van de warenhuisketen TK Maxx. De winkel heeft straks een oppervlakte van 1.800 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.

In het voormalige pand van Hennes & Mauritz aan de Oudegracht in Utrecht opent in het voorjaar van 2023 een vestiging van de warenhuisketen TK Maxx. De winkel heeft straks een oppervlakte van 1.800 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.

TK Maxx is onderdeel van een groter bedrijf dat 629 winkels in Europa heeft. Als straks de Utrechtse vestiging is geopend, heeft het bedrijf zestien zaken in Nederland.

Volgens het bedrijf kunnen koopjesliefhebbers ‘hun hart ophalen’ in het warenhuis. “Het warenhuis biedt grote merken en designeritems, altijd tot wel 60 procent goedkoper dan de adviesprijs”, aldus TK Maxx.

De komende maanden wordt het voormalige pand van H&M opnieuw ingericht. Met de komst van TK Maxx komen er volgens het bedrijf ook zo’n zeventig banen bij in de stad. “Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente.”

14 Reacties

Reageren
 1. guus

  Een verrijking van het winkelaanbod

 2. Wil

  @guus: haha ja enorm. Meer meuk!

 3. Len

  “Vacatures zullen worden vervuld door zowel interne als externe kandidaten en door middel van lopende samenwerkingen met het UWV en de gemeente”

  Dat klinkt natuurlijk heel nobel, maar daar zal aan de andere kant dus een hoop gevoelsmatig geforceerde arbeid in het kader van de participatiewet aan te pas komen. Lekker verder afglijden in een depressie om het kapitalisme te dienen en mensen te prikkelen om goedkoper te consumeren, bij gratie van onze groene gemeente.

 4. Eloise Camphuys

  Ach weer een toekomstige-ex NIET Nederlandse winkel met dat verschrikkelijke Engelse taaltje Dit Is Nederland. Geef er een NEDERLANDSE naam aan a.u.b.

 5. Miepkniep

  Het milieu nog meer belasten met onnodige plastic rotzooi die je daar kunt kopen, dat je meeneemt naar huis en nooit meer aankijkt om vervolgens na een jaar weer in het milieu te laten belanden om jezelf verder te vergiftigen en te vervuilen . Way to goooooooooooooooooooooooooooooooo… kom eens met echte winkeltjes. Kleintjes. Borstelwinkels met schoonmaakmiddelen bijv. Kaasboertjes, Echte winkeliertjes. ipv dit soort vervuilende boeven.

 6. Claire Obscur

  Prachtig deze pop up store welke over een jaar weer weg zal zijn. Om het Centraal Station is het helemáál lachen met het komen en gaan van die pop up hokken, drie maanden zoiets en dan zit er weer een ander met spullen die werkelijk niémand nodig heeft. Wie bedenkt al deze flauwekul?

 7. Ad gladium

  Om even een ander geluid te laten horen: top dat een outlet-achtige store, met overgebleven partijen kleding, ook naar Utrecht komt! Ik kwam er altijd graag toen ik nog in het VK woonde.

 8. Koel Hoofd

  Nog een Amerikaanse dumpzaak in de stad, precies wat pretpark Utrecht nodig heeft.

 9. Katja

  W hebben toch al een H&M ? Maar misschien kan er dan een fatsoenlijke pui gemaakt worden, deze is een aanfluiting.

 10. Scherpschutter

  Als je de reacties zo leest zou je denken dat een lekkende kerncentrale plaats heeft genomen in het voormalige H&M pand, in plaats van een fantastisch succesvolle keten die mensen met een kleinere portemonnaie in staat stelt om kwaliteits-merkkleding te kopen voor een prikkie.

  Man man man, wat heeft DUIC toch eigenaardige kostgangers in de commentpanelen. LOL

 11. alex

  Prima concept. Verkopen merk-kleding voor een eerlijke prijs. Beetje zoeken naar de juiste maat, maar absoluut goede deals. Deze ondernemer verdient er blijkbaar ook goed aan anders huur je niet op de Oudegracht. Win-win!

  En voor wie niet door de chaotische inrichting heen kan kijken onderweg naar zijn buitenkansjes, om de hoek vind je de bijenkorf.

 12. Binnenstadbewoner

  Ja mooi toch. Goede bestemming. Zeker met de huidige inflatie is er veel vraag naar een goed discount warenhuis. De overgrote meerderheid bezoekers aan de binnenstad plus ook grote studentenpopualatie uiteraard, gaan voor goedkoop. Kleine winkeltjes vindt het grote publiek erg leuk, maar is alleen maar ‘kijken en niet kopen’ dus daar heb je als winkelier niks aan.

 13. Carel

  Alsmaar negatief commentaar is toch nergens voor nodig,wees eens positief als er wat nieuws in de stad komt.
  Al die lege panden is toch ook geen gezicht .

 14. Daniël throna

  nog meer rotzooi bedoel je @carel? wat moeten we er mee? er is WONINGNOOD plaats er sociale huur in maar dan verdienen ze er niet genoeg aan. . Engerds.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).