Spar City opent vestiging in World Trade Center aan Jaarbeursplein | De Utrechtse Internet Courant Spar City opent vestiging in World Trade Center aan Jaarbeursplein | De Utrechtse Internet Courant

Spar City opent vestiging in World Trade Center aan Jaarbeursplein

Spar City opent vestiging in World Trade Center aan Jaarbeursplein
Archieffoto DUIC
Spar City opent op 19 december een winkel in het World Trade Center aan het Jaarbeursplein. Het is de derde vestiging van een Spar City in Utrecht.

Spar City opent op 19 december een winkel in het World Trade Center aan het Jaarbeursplein. Het is de derde vestiging van een Spar City in Utrecht.

De Spar opende eerder een filiaal van het City-concept op De Uithof en de Mariaplaats. Spar City is een compacte supermarkt voor snelle boodschappen.

Een woordvoerder bevestigt de komst van de Spar eind dit jaar. Zij zegt dat er veel behoefte is aan dit concept rond het station Utrecht Centraal. In het WTC aan het Jaarbeursplein zit – naast veel bedrijven – een grote horecazaak met Metro City Kitchen.

10 Reacties

Reageren
 1. James

  Is dat niet een beetje overkill met twee ah to go’s en een nieuwe grote ah op twee minuten lopen afstand?

 2. Ron

  Een beetje concurrentie lijkt mij daar niet slecht.

 3. Nlz

  James, bedoel je dan dat de toevoeging van die Spar City of de idiote hoeveelheid AH’s in dit land overkill is?

 4. James

  Nlz, ik bedoel een overkill aan supermarkten. Wie ze uitbaat zal me een zorg zijn.

 5. TP

  Hoe meer levendigheid op het jaarbeursplein hoe beter lijkt me. Moet meer van rennen naar verblijven. Zo’n functie, broodje halen en opeten op de trappen lijkt me een prima invulling.

 6. Bernhard

  Komt genoeg volk langs i.v.m. bus/tram/Jaarbeurs/Kinepolis en de belangrijke fietsroutes langs Westplein/Croeselaan. Lijkt me dat die Spar genoeg klandizie krijgt.

 7. MichielK

  In ieder geval alles beter dan die verschrikkelijke AH to Go’s op het station, waar het personeel alleen maar met elkaar bezig is en waar klanten lastige afleidingen zijn. Ik hoop ook nog op een Jumbo City (net als in Eindhoven) ter vervanging van 1 van de AH’s.

 8. MichaelC

  @MichielK uit nieuwsgierig: waarvoor heb je bij een AH to Go in godesnaam personeel nodig? Wijnadvies? Verdwaald in één van de twee gangpaden van 3 meter? Wisselgeld voor in het karretje? :’)

 9. MichielK

  @MichaelC: niet voor het wijnadvies. Maar als je de fles wijn daadwerkelijk wilt gaan aanschaffen dan kan je in verband met leeftijdscontrole niet om het personeel heen helaas. Dan heb je óf de keuze om in een hele lange rij te gaan voor de enige geopende kassa óf je gaat naar de zelfscan. Maar dan moet je vervolgens je best doen om de aandacht te trekken van het aanwezige personeel.

 10. MichaelC

  @MichielK: Dat scenario had ik nog niet bedacht. Nou, ik hoop voor je dat Spar er een ander personeelsbeleid op nahoudt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).