Adam Sarota niet naar WK, Oar nog wel in de race | De Utrechtse Internet Courant Adam Sarota niet naar WK, Oar nog wel in de race | De Utrechtse Internet Courant

Adam Sarota niet naar WK, Oar nog wel in de race

Adam Sarota niet naar WK, Oar nog wel in de race

FC Utrecht-middenvelder Adam Sarota zal er niet bij zijn op het WK in Brazilië. De Australiër is dinsdag afgevallen voor de selectie van bondscoach Ange Postecoglou. Utrecht-speler Oar is in Australië nog wel in de race voor het WK.

Naast Sarota neemt Postecoglou ook Curtis Good van het Schotse Dundee United en Josh Brillante van de Newcastle Jets niet mee.

“Het was niet makkelijk. Natuurlijk is het niet het nieuws wat je wil horen als speler, zo dicht bij het vliegtuig naar Brazilië”, aldus Postecoglou in Voetbal International. “Maar een paar beslissingen zijn genomen omdat ze het fysiek niet konden bijbenen.”

De selectie van Australië bestaat door het weggevallen drietal nog uit 27 spelers. Jason Davidson (Heracles Almelo) en Tommy Oar (FC Utrecht) mogen nog wel hopen op een plek in het definitieve WK-keurkorps dat uit 23 spelers zal bestaan.

Nederland en Australië treffen elkaar op 18 juni in Porto Alegre voor het tweede duel in de groepsfase.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).