'Ajax wil Ten Hag als opvolger Keizer' - De Utrechtse Internet Courant 'Ajax wil Ten Hag als opvolger Keizer' - De Utrechtse Internet Courant

‘Ajax wil Ten Hag als opvolger Keizer’

‘Ajax wil Ten Hag als opvolger Keizer’
Ten Hag na de winst in de play-offs tegen AZ. foto: FCUtrecht.nl
Als het aan Ajax ligt, wordt Erik ten Hag de nieuwe trainer van de Amsterdammers. Volgens De Telegraaf wordt de succestrainer van FC Utrecht na dit weekend al gepresenteerd als de opvolger van de donderdag ontslagen Marcel Keizer. Beide clubs hebben nog niet gereageerd op het bericht van het dagblad.

Als het aan Ajax ligt, wordt Erik ten Hag de nieuwe trainer van de Amsterdammers. Volgens De Telegraaf wordt de succestrainer van FC Utrecht na dit weekend al gepresenteerd als de opvolger van de donderdag ontslagen Marcel Keizer. Beide clubs hebben nog niet gereageerd op het bericht van het dagblad.

De 47-jarige Ten Hag heeft volgens De Telegraaf in zijn huidige contract met FC Utrecht, dat loopt tot medio 2020, een gelimiteerde afkoopsom van 700.000 euro. Ten Hag kwam in de zomer van 2015 naar Utrecht en leidde de club achtereenvolgens naar de vijfde en vierde plaats in de eredivisie. Ook haalde hij in zijn debuutseizoen de bekerfinale, waarin verloren werd van Feyenoord.

Mocht Ten Hag inderdaad kiezen voor een dienstverband bij Ajax, dan wordt het uitduel bij en met NAC Breda van morgenavond zijn laatste duel als trainer van de huidige nummer zes van de eredivisie.

DUIC Sport

DUIC Sport

Like www.facebook.nl/duicsport om op de hoogte te blijven van al het sportnieuws uit Utrecht

Profiel

8 Reacties

Reageren
 1. Paultje

  Dat zou van beide kanten een totaal onlogische move zijn.

  Ten Hag zweert bij gecontroleerd voetbal zonder buitenspelers.
  020 zweert bij buitenspelers en aanvallend voetbal.
  Dat kan nooit een goede mix worden als je logisch nadenkt, ook gezien ten Hags persoonlijkheid die achter iedere boom een vijand ziet,

  Verder laat hij midden in een seizoen zijn club en spelers in de steek die hij totaal naar zijn hand heeft mogen zetten. De hele organisatie is gebouwd naar de wensen van ten Hag ( wat trouwens een grote fout van Frans is geweest)
  Zo zie je maar wat loyaliteit betekent in de voetballerij.

  Hopelijk geen JP de Jong as opvolger maar iemand die weer voor attractief voetbal staat, want ondanks de goede klasseringen missen veel supporters dat wel in de Galgenwaard.

 2. stanley

  Ten Hag heeft eind september al een gesprek gehad met Marc Overmars en Alfred Schreuder. Het was wachten op een missstapje van Keizer dat groot genoeg zou kunnen zijn om hem te ontslaan. Ten Hag en Schreuder zouden voor kerstmis uitsluitsel krijgen van Overmars. Gelukkig is als volgens plan verlopen en kan Ovemars maandag zijn nieuwe trainersduo presenteren.
  Verbaas me steeds vaker over de adoratie voor trainers en voetballers, gewone ordinaire geldwolven die supporters bespelen om verder te raken in de maatschappij of dat nu je shirtje kussen is en een hele preek zoals Ten Hag tijdens zijn optreden bij de Technische Avond (toen was hij in principe al rond met Ajax).

 3. Katja

  In Godsnaam niet naar 020 ! Dat kun je ons niet aandoen ! Frans, grijp in !

 4. Fan

  Prima trainer, ik snap Ajax wel, maar of Ten Hag daar in die slangenkuil moet willen werken is vers 2. Ik gun Ten Hag deze overstap, maar voor FC Utrecht is het heel erg jammer.

 5. J

  Ten Hag wil niet reageren op de “geruchten”, maar gaat wel tot maandag doen of er niets aan de hand is en gewoon als trainer de wedstrijd van FCU leiden dit weekend. Ik ben benieuwd wat de supporters daarover te zeggen hebben in het stadion….😂

 6. Herman

  Mooi, afkopen voor flinke prijs!

  Utrecht is te klein om te denken dat je die man kan tegenhouden, dat vindt Pep echt niet leuk, die wil ook verder.

 7. Luuk Upuuk

  Ten Hag is niet alleen maar trainer, maar ook de man die het technisch beleid bepaalt bij FC Utrecht. Het is net alsof bij een schip in volle vaart de kapitein en stuurman tegen de machinist zeggen: “doei, we gaan, zoek het maar uit!”

 8. Steve

  Sinds 020-Vitesse is ETH al in gesprek met Abcoude – Noord.
  Niet netjes van ETH.
  Let op : hij zal Labyad en of Ayoub ook wel meenemen…
  Gewoon lekker hoog in zetten, Ome Frans!
  Ze hebben geld zat daar in 020!!!
  Volgende maand is Utreg – Ajakkes in Galgenwaard, dat belooft een heet middagje te worden…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).