Al meer dan 18.000 kaarten verkocht voor halve finale FC Utrecht - VVSB | De Utrechtse Internet Courant Al meer dan 18.000 kaarten verkocht voor halve finale FC Utrecht - VVSB | De Utrechtse Internet Courant

Al meer dan 18.000 kaarten verkocht voor halve finale FC Utrecht – VVSB

Al meer dan 18.000 kaarten verkocht voor halve finale FC Utrecht – VVSB
De halve finale van de KNVB beker tussen FC Utrecht en amateurvoetbalclub VVSB uit Noordwijkerhout is al bijna uitverkocht. FC Utrecht meldt vandaag dat er al meer dan 18.090 kaarten verkocht zijn voor de wedstrijd van woensdag 2 maart.

De halve finale van de KNVB beker tussen FC Utrecht en amateurvoetbalclub VVSB uit Noordwijkerhout is al bijna uitverkocht. FC Utrecht meldt vandaag dat er al meer dan 18.090 kaarten verkocht zijn voor de wedstrijd van woensdag 2 maart.

De kaartverkoop begon afgelopen zaterdag. De kaarten zijn dus al bijna binnen een week uitverkocht. Sinds gisteren kunnen clubkaarthouders ook hun kaarten aanschaffen. Een uitverkocht stadion is een zeldzaamheid de laatste jaren. Vak W gaat voor FC Utrecht-supporters niet in de verkoop en is na overleg met beide supportersverenigingen beschikbaar gesteld aan VVSB.

Het is voor het eerst sinds 1975 dat een amateurclub in de halve finale van de KNVB beker staat. In 1982, 1985, 2002, 2003 en 2004 stond FC Utrecht in de finale, waarin drie keer werd gewonnen.

Gekoppelde berichten

10 Reacties

Reageren
 1. Frits

  Zoveel kaarten al? Voor een wedstrijd van een ”belevingsproduct” tegen amateurs?

  San? Hoe kan dit?

 2. Peter van Ree

  In 82 stonden we ook in de finale. Twee keer tegen az’67.

 3. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  @Frits 19 FEBRUARI 2016 OM 13:22

  “Zoveel” kaarten al..? Zo weinig bedoelt u, naar ik mag aannemen? De Gouden Seizoenkaarten ziijn bij die 18.000 inbegrepen en dus nooit in de verkoop geweest. Ook zijn de 2500 kaarten voor VVSB reeds inbegrepen. Laten we ook niet de kaarten die weggegeven zijn via Vriendenloterij uit het oog verliezen en dus ook al inbegrepen zijn bij dit aantal. Was ik u, dan was ik teleurgesteld… Het is wel de halve finale van de beker en de kaartjes kosten al nagenoeg niets.

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 4. Ramon

  Hahaha San weet het toch weer negatief uit te leggen….

  Gouden seizoenskaarthouders, enkele honderden, hebben 70 euro meer betaald voor hun kaart en dus gewoon betaald voor dit kaartje.

  VVSB heeft geen 2500 kaarten maar 2050 .

  Van een vriendenloterij actief weet ik niks, moet dan wel in samen spraak met VVSB zijn gebeurd want de recette moet worden gedeeld.

  De entree prijzen van 10 – 15 € zijn natuurlijk zeer reëel gezien de tegenstander. Vindt dit trouwens so wie so een prijsniveau wat ze voor elke wedstrijd zouden moeten hanteren.

  Maar goed ieder zijn mening.
  Nog 1,5 week de tijd , loopt wel vol verwacht ik

 5. Marco Verbeek

  hoe pijnlijk het ook was maar we hebben ook een keer een halve finale thuis verloren tegen Volendam met 0-1, 1995. dus we hebben vaker in de halve finale gestaan

 6. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  @Ramon

  Het is maar wat u wenst te zien. Klikt u even op de link hieronder om te zien hoe snel kaartjes voor de halve finale van de beker verkocht worden bij een florerende club uit de middenmoot van de Eredivisie, met een werkelijk betrokken achterban:

  http://www.fcgroningen.nl/home/nieuws/nieuwsbericht/artikel/kaartverkoop-komende-twee-wedstrijden-2/

  In negen uur stijf uitverkocht, Ramon. In negen uurtjes. Laat dat even op u inwerken.

  Dan kunt u mijn uitleg negatief noemen. Of u denkt heel even na, om vervolgens te beseffen en erkennen dat de verkoop van kaartjes bij Belevingsproduct bitter teleurstellend verloopt, daarbij in ogenschouw nemende dat de kaartjes hier ook nog eens -figuurlijk uiteraard- bijna gratis zijn.

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 7. Marco Verbeek

  zolang Sanmartian zijn ware identiteit niet meldt zou ik zeggen, laat hem links liggen en reageer niet op zijn/haar ongevraagde reacties hier.

  is kennelijk bang om de ware identiteit te zeggen

 8. Ramon

  Man man sanmaertean, wat een vergelijking. Mocht utrecht in de halve finale az of feyenoord geloot hebben was het ook allang uitverkocht geweest. ( ja ik weet het aanname ) Jezus zeg, het is wel tegen een amateur ploeg……

 9. S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

  @Ramon 20 FEBRUARI 2016 OM 14:07

  De vraag die u zichzelf zou moeten stellen is waarom u die rabiate luchtfietserij debiteert, als u zelf nota bene al weet dat uw hele stelling gebaseerd is op een ongefundeerde aanname (u zegt het zelf!)…Voer voor psychologen, zullen we maar zeggen.

  Belevingsproduct is dood, Ramon. Erken de realiteit.

  Salut,
  S-â-n-m-ă-r-t-e-a-n

 10. Jilles Baartwijk

  Erg leuk weer voor de stad het gaat super met de club FC Utrecht en nu zelfs op plaats 4 top.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).