Bijzondere sporten: salto’s, smashen en springen bij de Bossaballclub Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Bijzondere sporten: salto’s, smashen en springen bij de Bossaballclub Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Bijzondere sporten: salto’s, smashen en springen bij de Bossaballclub Utrecht

Bijzondere sporten: salto’s, smashen en springen bij de Bossaballclub Utrecht
In deze serie gaat DUIC langs bij bijzondere sporten in Utrecht. Met in deze aflevering: bossaball bij de Bossaballclub Utrecht. Eerder gingen we ook al kijken bij walking football, zwerkbal, onderwaterhockey, roller-derby en kanopolo.

In deze serie gaat DUIC langs bij bijzondere sporten in Utrecht. Met in deze aflevering: bossaball bij de Bossaballclub Utrecht. Eerder gingen we ook al kijken bij walking football, zwerkbalonderwaterhockey, roller-derby en kanopolo.

Bossaball is een balspel dat gespeeld wordt door twee teams van 4 of 5 personen. De sport is een combinatie van volleybal, voetbal en turnen. Het speelveld bestaat uit een groot luchtkussen met trampolines en een net in het midden. Springen, salto’s, smashen en voetbaltechnieken, hoe meer de spelers scoren met trucs, hoe meer punten ze krijgen.

Zelf eens ervaren? Op zondag 1 juli wordt het OPEN Studenten Kampioenschap Bossaball georganiseerd in Utrecht.

Videoverslag

Bijzondere sporten: Bossabal

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).