Bulthuis en Asare weken aan de kant | De Utrechtse Internet Courant Bulthuis en Asare weken aan de kant | De Utrechtse Internet Courant

Bulthuis en Asare weken aan de kant

Bulthuis en Asare weken aan de kant

Adam Sarota is dinsdag in de Bergman kliniek te Naarden succesvol geopereerd aan zijn kruisbandblessure. “Hij heeft een nieuwe voorste kruisband in zijn rechterknie gekregen”, vertelt clubarts Niels Wijne. “Nu start voor Adam het revalidatieproces dat negen tot tien maanden in beslag gaat nemen.”

Ziekenboeg
Dave Bulthuis (foto) en Nana Asare blijven in de ziekenboeg. Onderzoek heeft uitgewezen dat beide spelers enkele weken niet inzetbaar zijn. “De enkelblessure van Dave Bulthuis vergt twee tot drie weken”, vertelt Wijne. “De blessure van Asare is ernstiger. Daardoor heeft hij naar verwachting zo’n vijf tot zes weken nodig om weer volledig fit te raken.”

Bulthuis en Asare raakten zaterdag geblesseerd in het uitduel tegen PSV. Adam Sarota viel in de thuiswedstrijd tegen Willem II geblesseerd uit.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).