Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in Spoorwegmuseum | De Utrechtse Internet Courant Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in Spoorwegmuseum | De Utrechtse Internet Courant

Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in Spoorwegmuseum

Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in Spoorwegmuseum
De Utrechtse wereldkampioene Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in het Spoorwegmuseum. 

De Utrechtse wereldkampioene Dafne Schippers wordt 14 oktober gehuldigd in het Spoorwegmuseum. 

De atlete wordt gehuldigd voor haar zilveren en gouden medailles op de 100 en 200 meter sprint tijdens het WK atletiek in Beijing afgelopen augustus. Het programma voor de dag is nog niet bekend. Zo is er nog geen aanvangstijd en is het niet duidelijk of het evenement binnen of buiten het Spoorwegmuseum gaat plaatsvinden.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
  1. Steven

    Waarom in godsnaam niet in Park Oog In Al? Daar is de ruimte en dat is haar buurt?

  2. Luuk Upuuk

    Mooie gelegenheid voor alle politici, die subsidie op alle vormen van sport voor de jeugd als schoolzwemmen, gymnastiek of sportverenigingen verminderd of afgeschaft hebben, om er ver vandaan te blijven!

  3. Frank

    Ik heb een zwak voor het Spoorwegmuseum en gun ze absoluut dit evenement, maar ik vraag me echt af waarom die locatie gekozen is.
    Het enige wat ik me kan bedenken is dat ze dan per trein aan kan komen. Maar er zijn tegelijkertijd ook talloze praktische redenen denkbaar waarom het daar juist niet zou moeten…

  4. Rob

    Je mag aannemen dat het spoorwegmuseum dit heeft aangeboden om er zelf ook mee in de publiciteit te komen. Er zal niet een of andere organisatie zijn met de financiele middelen om in een park een of ander podium te laten opzetten voor een huldiging van en atlete, dus als er dan iemand zich aanbiedt om dit allemaal te regelen dan wordt dat uiteraard graag aangepakt.

  5. Herman

    NS is sponsor van bewegen en ook van Daphne Schippers, vandaar Spoorwegmuseum.

  6. Frank

    Ah, OK, dan snap ik het.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).