Dagtip: Adventsmarkt in de kloostertuin van de Domkerk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Adventsmarkt in de kloostertuin van de Domkerk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Adventsmarkt in de kloostertuin van de Domkerk

Dagtip: Adventsmarkt in de kloostertuin van de Domkerk
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Adventsmarkt in de Pandhof
Waar Kloostertuin van de Domkerk
Hoe laat
16:00 uur
Prijs
Gratis

In de gangen van de Pandhof (kloostertuin) wordt vandaag door de Utrechtse kerken een Adventsmarkt georganiseerd. Een markt met kerst – en adventsartikelen, hapjes en glühwein, kerstcadeautjes met inhoud, adventskransen en informatie over de kerstactiviteiten in de Utrechtse kerken. Zo wil de organisatie Advent (in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar kerst) in Utrecht oecumenisch inluiden met zoveel mogelijk kerken en met medewerking van het klokkenluidersgilde.

Een kinderkoor zingt kerstliederen. Om 16.50 uur is er een kort moment van aandacht door ds Christiane Karrer van de Evangelisch-Lutherse Gemeente en wordt de kerstboom aangelicht. Om 17.00 uur luiden de klokken van de Domtoren de Advent feestelijk in.

2 Reacties

Reageren
  1. H

    Wat een geweldige lokatie voor een Adventsmarkt! .. dit vanuit Chicago

  2. Katja

    Kan dat vreselijke sfeerverpestende theehuis niet een keer gesloopt worden ? Als men toch aan het restaureren is…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).