Data zwemtrainingen SingelSwim Utrecht zijn bekend - De Utrechtse Internet Courant Data zwemtrainingen SingelSwim Utrecht zijn bekend - De Utrechtse Internet Courant

Data zwemtrainingen SingelSwim Utrecht zijn bekend

Data zwemtrainingen SingelSwim Utrecht zijn bekend
Deelnemer duikt in het water. Archiefbeeld DUIC
Er komen weer zwemtrainingen aan in aanloop naar de SingelSwim. Er zijn sessies gepland op 15, 24, 29 en 31 mei in zwembad De Kwakel en Down Under in Nieuwegein.

Er komen weer zwemtrainingen aan in aanloop naar de SingelSwim. Er zijn sessies gepland op 15, 24, 29 en 31 mei in zwembad De Kwakel en Down Under in Nieuwegein.

De binnentrainingen vinden plaats op woensdag 24 mei en woensdag 31 mei van 17:00 tot 18:30 uur in zwembad De Kwakel Utrecht. Op maandag 15 mei en maandag 29 mei
kunnen deelnemers van 19:00 tot 21:00 uur oefenen in het open water bij Down Under in
Nieuwegein.

Voor €5 krijg je een wetsuit op de locatie en toegang tot de zwemtraining. Nieuw dit
jaar is de Kids Training. Op zondag 11 juni van 13:00 uur tot 15:00 uur kunnen alle Kids Swimmers zich voorbereiden op het 800 meter lange parcours in zwembad De Kwakel.

Om zich aan te melden moeten de deelnemers een mail sturen naar [email protected] met daarin hun naam, emailadres en de data van de zwemtrainingen waar ze aan mee willen doen. Deelnemers die meedoen aan de buitentrainingen dienen ook hun kledingmaat door te geven. Op voorhand van de
zwemtrainingen krijgen ze een informatiebrief met betrekking tot de zwemtrainingen.

Inschrijven voor de SingelSwim Utrecht 

Mensen die graag de training willen volgen dienen zich eerst in te schrijven voor de SingelSwim Utrecht. Deelnemers zwemmen 1,2 of 2 kilometer door de Utrechtse Singel en halen geld op voor het onderzoek naar de spierziekte FSHD.

Kinderen van 10 tot en met 15 jaar kunnen zich samen met een begeleider (18+) inschrijven voor de Kids Swim Utrecht. Tijdens deze zwemtocht zwemmen ze een parcours af van 800 meter met hetzelfde doel: geld ophalen voor FSHD.

DUIC is mediapartner van de SingelSwim.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).