De Neude is zondag startplaats voor de 57e Ronde van Midden-Nederland | De Utrechtse Internet Courant De Neude is zondag startplaats voor de 57e Ronde van Midden-Nederland | De Utrechtse Internet Courant

De Neude is zondag startplaats voor de 57e Ronde van Midden-Nederland

De Neude is zondag startplaats voor de 57e Ronde van Midden-Nederland

Zondagmiddag rond half één wordt op de Neude het startschot gegeven voor de Ronde van Midden-Nederland. Het deelnemersveld wordt aangevoerd door de winnaar van vorig jaar Ivar Slik, die met nummer 1 start. Ook de winnaar van 2011 Wim Stroetinga verschijnt zondag aan de start. In totaal rijden 25 ploegen bijna 200 kilometer door de regio Midden-Nederland.

De wedstrijdrenners rijden ’geneutraliseerd’ vanaf de start- en finishlocatie naar de Neude waar bij doorkomst de officiële start van het Uit-feest plaatsvindt. Daarna gaan de renners volop in koers. Naast tal van Nederlandse wielerploegen komen zondag teams uit Belgie, Duitsland en Luxemburg naar Utrecht. De Rabo Ronde van Midden-Nederland finisht dit jaar, 17:15 uur, voor het eerst in het Utrecht Science Park op De Uithof op de kruising van de Universiteitsweg en de Leuvenlaan.

Toerversie

De Rabo Ronde van Midden-Nederland kent ook een toerversie. Ruim vierhonderd liefhebbers rijden op 1 september via een deel van het parcours van de klassieker een toertocht, waarbij ze kunnen kiezen tussen afstanden van 100 en 150 kilometer. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 08.00 en 11.00 uur op de start- en finishlocatie. Kijk voorvoor de meer informatie over de toerversie op www.rondevanmiddennederland.nl.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).