Eindelijk: het kampioenselftal van DOS heeft haar standbeeld. Hans Kraaij haalt mooie herinneringen op | De Utrechtse Internet Courant Eindelijk: het kampioenselftal van DOS heeft haar standbeeld. Hans Kraaij haalt mooie herinneringen op | De Utrechtse Internet Courant

Eindelijk: het kampioenselftal van DOS heeft haar standbeeld. Hans Kraaij haalt mooie herinneringen op

Eindelijk: het kampioenselftal van DOS heeft haar standbeeld. Hans Kraaij haalt mooie herinneringen op

1958 was een van de mooiste jaren uit de Utrechtse sportgeschiedenis. Misschien wel het mooiste jaar. Dankzij een doelpunt van vedette Tonny van der Linden tegen SC Enschede werd DOS landskampioen. Mooier zullen we het niet snel meer meemaken.

Het is daarom volkomen terecht dat een aantal Utrechtse sponsors aan beeldhouwer Theo van de Vathorst opdracht heeft gegeven een levensgroot beeld van het kampioenselftal te maken.

Gisteren vond bij stadion Galenwaard de onthulling plaats. De helden van weleer waren aanwezig bij wat Hans Kraaij gisteren terecht een heel belangrijk moment voor Utrecht noemde.

DUIC TV was er bij. Kijk mee naar het feestje in Galgenwaard. En daaronder Hans Kraaij die mooie herinneringen ophaalt over vroeger. 

 

 

1 Reactie

Reageren
  1. louis gieling

    Net als he monument,heel leuk.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).