Eisbein mit Sauerkraut in O’Learys’s tijdens Nederland-Duitsland | De Utrechtse Internet Courant Eisbein mit Sauerkraut in O’Learys’s tijdens Nederland-Duitsland | De Utrechtse Internet Courant

Eisbein mit Sauerkraut in O’Learys’s tijdens Nederland-Duitsland

Eisbein mit Sauerkraut in O’Learys’s tijdens Nederland-Duitsland

De redactie van DUIC ontvangt nog wel eens een uitnodiging. Zo werd ons gisteren verzocht om  tijdens de wedstrijd Nederland-Duitsland vanavond een vorkje te komen meeprikken van het speciale pauzegerecht Eisbein mit Sauerkraut in O’Leary’s Irish Pub aan de Adelaarstraat.

Het pauzegerecht in O’Leary’s is onderdeel van de actie ‘Neem een hapje van de tegenstander en steun het goede doel’. In dit geval is het goede doel het Smulhuis en wordt geld ingezameld via vrijwillige bijdragen en de verkoop van een receptenboekje van in ieder geval de negen wedstrijden met Nederland, Engeland en Ierland. Het smulhuis is een initiatief van de Tussenvoorziening. Een instelling voor dak- en thuislozen. Opbrengsten van het receptenboekje, de T-shirts, vrijwillige donaties en andere acties worden geschonken aan dit goede doel. Op een speciaal voor de actie ingerichte Facebookpagina valt te zien hoe de inzameling verloopt tot nu toe: http://www.facebook.com/FoodballEK2012.

Wij moeten helaas verstek laten gaan maar willen de gelegenheid graag aangrijpen om hen die nog niet hebben bepaald waar zij de wedstrijd vanavond gaan volgen O’Leary’s als optie aan te raden. Leuke pub, lekker pauzegerecht voor een goed doel en hopelijk een prima wedstrijd!

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).