Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt 9 april ingehaald | De Utrechtse Internet Courant Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt 9 april ingehaald | De Utrechtse Internet Courant

Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt 9 april ingehaald

Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt 9 april ingehaald
Beeld: FCUtrecht.nl
De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt ingehaald op donderdag 9 april. De KNVB maakte de nieuwe datum woensdag bekend.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Ajax wordt ingehaald op donderdag 9 april. De KNVB maakte de nieuwe datum woensdag bekend.

De wedstrijd wordt gespeeld om 19.15 uur in de Galgenwaard. FC Utrecht – Ajax werd begin februari, net als AZ – Feyenoord, afgelast vanwege storm Ciara.

Door de volle speelkalender van beide clubs, met de Eredivisie, KNVB-beker en Europa League, was het vinden van een nieuwe speeldatum een lastige opgave voor de KNVB. Door de uitschakeling van Ajax in de Europa League is er nu ruimte ontstaan om de wedstrijd in te halen.

FC Utrecht en Ajax treffen elkaar twee keer in korte tijd. Vanavond spelen de clubs tegen elkaar in de halve finale van de KNVB beker.

3 Reacties

Reageren
 1. Gerard Brugmans

  Mogen die gezellige FCU hooligans met hun antisemitische spreekkoren gisterenavond dan ook weer ongehinderd hun gang gaan bij de Ajax bus?

 2. Bal op dak

  @Gerard Brugmans: ja dat mogen ze, helaas krijgt de club het niet voor elkaar deze leeghoofden uit hun stadion te verbannen en staan wij, normale supporters, erbij en kijken er naar. Kennelijk wordt dat achterlijke gedrag nor
  maal gevonden. Onbegrijpelijk.

 3. Gerard Brugmans

  @Bal op dak:
  Misschien helpt het als jullie er juist niet meer bij gaan staan kijken, maar gewoon wegblijven? Want door kaartjes te blijven kopen steunen jullie het beleid van deze club. Voetbalbestuurders zijn vaak nogal ‘terughoudend’ als het om ingrijpen bij ongewenst gedrag gaat, maar tegenvallende bezoekersaantallen en de bijbehorende inkomstenderving wil nog wel eens helpen om ze in beweging te krijgen. Want uiteindelijk is zo’n profclub toch ook gewoon maar een (slecht functionerend) commercieel bedrijf.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).