FC Utrecht-aanvaller Remco Balk (21) op huurbasis naar SC Cambuur FC Utrecht-aanvaller Remco Balk (21) op huurbasis naar SC Cambuur

FC Utrecht-aanvaller Remco Balk (21) op huurbasis naar SC Cambuur

FC Utrecht-aanvaller Remco Balk (21) op huurbasis naar SC Cambuur
Foto: FC Utrecht
FC Utrecht verhuurt de 21-jarige aanvaller Remco Balk voor het komende seizoen aan SC Cambuur.

FC Utrecht verhuurt de 21-jarige aanvaller Remco Balk voor het komende seizoen aan SC Cambuur.

Balk kwam halverwege het seizoen 2020/2021 van FC Groningen naar FC Utrecht en debuteerde enkele dagen na zijn transfer al voor FC Utrecht. Sindsdien speelde Balk 21 officiële wedstrijden in de hoofdmacht en achttien wedstrijden voor Jong Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie.

“Voor de ontwikkeling van Remco is het belangrijk om op een zo hoog mogelijk niveau zo veel mogelijk speelminuten te maken. Bij SC Cambuur is het perspectief op Eredivisiespeeltijd voor Remco op dit moment beter dan in Utrecht”, legt technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht uit. “Daarom is het voor Remco goed om het nieuwe seizoen in Leeuwarden aan de slag te gaan. De ervaring die hij met SC Cambuur opdoet in de Eredivisie, neemt hij vervolgens weer mee terug naar Utrecht.”

3 Reacties

Reageren
  1. utregter

    Laten we hopen dat het jochie daar wat verfijning aan zijn spel kan toevoegen. Had vaak wel een tomeloze inzet, maar had af en toe toch de indruk dat we naar een kip zonder kop aan het kijken waoren. Succes

  2. Barber

    Goede zaak.

  3. Wim Vreeswijk

    Er staan op dit moment volgens TV-analist van Hooydonk maar liefst 65 voetballers op de loonlijst van de FC staan maar zijn helaas meestal niet echt rendabel. Er zou dus wat meer elan in de voorlinie gekweekt moeten worden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).