FC Utrecht contracteert Zakaria Labyad - De Utrechtse Internet Courant FC Utrecht contracteert Zakaria Labyad - De Utrechtse Internet Courant

FC Utrecht contracteert Zakaria Labyad

FC Utrecht contracteert Zakaria Labyad
Zakaria Labyad in actie voor PSV. Foto: nikontino
FC Utrecht is druk op de transfermarkt. De aanvallend ingestelde middenvelder Zakaria Labyad komt transfervrij naar de club. Het is al de tweede versterking deze transferperiode voor FC Utrecht. 

FC Utrecht is druk op de transfermarkt. De aanvallend ingestelde middenvelder Zakaria Labyad komt transfervrij naar de club. Het is al de tweede versterking deze transferperiode voor FC Utrecht. 

Dat meldt Voetbal International. De 23-jarige Utrechter was clubloos nadat in augustus zijn contract bij de Portugese topclub Sporting Lissabon werd ontbonden. Het is de tweede winterse versterking voor de FC Utrecht nadat eerder ook al Wout Brama werd aangetrokken.

Labyad begon zijn carrière als groot talent bij PSV en speelde 67 officiële wedstrijden voor de club, vervolgens vertrok hij op twintigjarige leeftijd naar Sporting Lissabon. Nadat zijn dienstverband bij de Portugese topclub geen succes werd, is hij aan Vitesse en Fulham verhuurd.

8 Reacties

Reageren
 1. Sjonnie

  Zivkovic, Brama, Labyad. De Fc ontfermt zich over de afgeschreven voetballers des vaderlands. Benieuwd of Ten Hag het allemaal aan de praat krijgt.

 2. herman

  pffff.

  Labyad staat ook wel bekend onder de naam Labyrat hoe zou dat komen?

  Is bij PSV met heel veel ruzie en gedoe wegegaan, dat ging over geld, daarna is hij in Portugal heeeel rijk geworden en is zijn contract afgekocht.

  Waarom? Omdat hij veel verdiende en sportief nauwelijks iets brengt. Hij wacht al een half jaar op een club, hoe zou dat komen? Combinatie van veel willen verdienen en sportief niets meer kunnen brengen.

  Deze jongen is op zin 23e multimiljonair, dat is knap. Maar als mens en voetballer waardeloos.

  Bij Utrecht zal hij vast af en toe iets moois doen,, maar gaandeweg zal hij op dood spoor belanden is voetbaltechnisch namelijk met pensioen.

 3. Jasper

  @Sjonnie

  Nou met Zivkovic is het al aardig gelukt toch?

 4. rob de schout

  Wie weet we hebben vaker afgeschreven pareltjes gecontracteerd .die zich ontpoppen als aanwinst als hij maar gaat voor het colectief .we gaan het zien. Voordeel van de twijfel.

 5. Wim Vreeswijk

  Voorlopig is hij transfervrij, dus gratis naar Utrecht gekomen. Als hij slaagt kun je hem weer slijten voor een paar miljoen.

 6. John Marijn

  Iedereen verdient meerdere kansen. Ik zie de Fc met hem goede dingen doen.
  Ik denk dat de klik komt tussen hem en de Fc.

 7. Luuk Upuuk

  Wim Vreeswijk, er is nog geen club geweest die een transfersom voor deze jongen betaald heeft. PSV kreeg van 9 ton van Sporting en het is genoegzaam bekend hoe dat gegaan is. Ik vraag me af of deze jongen kwa salaris niet uit de toon valt. Ooit is een salarisplafond van 3 ton ingesteld bij de FC. Ben benieuwd of deze jongen daarvoor iedere keer zijn bed wil uitkomen.

 8. peter v

  Luuk Upuuk

  boeie…..wat ze verdienen of wie het betaald.

  Dit is een jonge voetballer met potentie, kan je nooit een buil aan vallen.

  Of bedoel je dat Marokkaanse voetballers lui zijn? pas op hoor, want dan krijg je verbaal op je donder van alle moraalridders hier.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).