FC Utrecht gaat hard onderuit in Almelo: ‘Een flinke domper’ FC Utrecht gaat hard onderuit in Almelo: ‘Een flinke domper’

FC Utrecht gaat hard onderuit in Almelo: ‘Een flinke domper’

FC Utrecht gaat hard onderuit in Almelo: ‘Een flinke domper’
Foto: Bas van Setten
FC Utrecht is zondagmiddag hard onderuitgegaan tegen Heracles in Almelo. Het is voor de club van John van den Brom het eerste verlies in de Eredivisie dit seizoen.

FC Utrecht is zondagmiddag hard onderuitgegaan tegen Heracles in Almelo. Het is voor de club van John van den Brom het eerste verlies in de Eredivisie dit seizoen.

“Een flinke domper”, zo is te lezen op de website van FC Utrecht. De grote boosdoener was Rai Vloet. Hij wist maar liefst drie doelpunten te scoren voor Heracles. Het werd uiteindelijk 4-1 voor de Almeloërs.

De wedstrijd begon al slecht voor FC Utrecht. In de tweede minuut scoorde Heracles het eerste doelpunt. Daarna bleef de score lange tijd hetzelfde, totdat Van der Water vlak voor rust het tweede doelpunt maakte.

Tweede helft

In de tweede helft ging het niet veel beter. Gustafson wist in de 62e minuut weliswaar een doelpunt voor FC Utrecht te scoren, maar een minuut later maakte de tegenpartij alweer het derde doelpunt. In de 71e minuut kwam daar nog de vierde treffer bij.

Het verlies in Almelo is de eerste nederlaag voor FC Utrecht dit Eredivisieseizoen. Precies over een week treffen de Utrechters Ajax in Stadion Galgenwaard. Die wedstrijd begint om 12.15 uur.

7 Reacties

Reageren
  1. Fc supporters

    De trainer van Utrecht is verantwoordelijk
    Die van de brom vond ik altijd al ongeschikte trainer
    Van de brom staat altijd met zo,n huilstem de pers te woord
    Dat zien en horen de sprekers ook
    Dat straalt door op het veld
    Wat was het ongelofelijk slecht tegen Heracles
    Die trainer Verbeek,,die in Australia heeft gewerkt
    Die is toch beschikbaar
    Das un trainer met karakter
    Die moet Utrecht nemen
    Volgens mij is hij nu clubloos

  2. ceeteewee

    Onder de huidige trainer verloren wij afgelopen seizoen als enige eredivisieclub 2 X van RKC. Dat koste ons vervolgens internationaal voetbal. Dit seizoen tot op heden niet veel beter. Wat er nu bij Heracles is gebeurd beloofd namelijk niet veel goeds voor de volgende wedstrijden. Verliezen kan altijd, maar niet op deze wijze.

  3. Wim Vreeswijk

    Ook als je het wedstrijdverloop statistisch beoordeelt begrijp ik niet dat de FC überhaupt zo zwaar kon verliezen. met 4-1
    Balbezit Heracles – Utrecht 39% – 61%
    Passes ” 408 – 609
    Overtredingen 13 – 8
    Hier word je inderdaad niet vrolijk van, lijkt mij.

  4. Herman

    Wat zonde, Utrecht heeft een enorm sterke selectie! Spelers met grote kwaliteiten en van naam.
    Met dit team moet je toch meedoen om plek 3 t/m 5.
    Vraag is waarom er zo weinig uitkomt? Geen klik in het elftal, trainer die de boel niet aan de praat krijgt of toch gewoon pech en later in het seizoen knallen ze alsnog omhoog?

  5. Bill

    @Wim: Dat zegt alles, tot 30 meter van de goal gaat ‘t prima, erna effectiviteit van 0!! En maar hoog van de toren blazen dat de aanval op de top3 is ingezet… Ze moeten het voetbal laten spreken, en geen hoge woorden uit de mond.

    John, zoek ‘t aub ergens anders…

  6. Pee

    Dat komt omdat men voor geld gaat en niet om de liefde voor de sport.

  7. Belsjinees

    Kijk, pee die snapt het.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).